, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta

Kada uređujemo naš životni prostor trudimo se da posvetimo pažnju svakom detalju, ali često zaboravljamo da uklapanje celog ambijenta počinje sa zidovima. Izborom boja i tehnika krečenja, mi kreiramo početak uređenja svake prostorije u kući. U tom procesu uvek razmišljamo kako boja koju smo odabrali može da upotpuni ceo ambijent. Naravno, često zaboravimo na atraktivnu dekoraciju zidova u vidu tapeta koje svakako mogu da promene celokupan koncept uređenja. U nastavku teksta donosimo vam savete kako odabrati idealne tapete za vaš dom.

Tapete su odličan dekorativni materijal koji možete primeniti u svom domu za brzu i efektnu promenu. Tekstura, patern, boja i imitacija dekora – sve ovo omogućava uvođenje tapeta, za razliku od farbanja zidova, koja obično nudi samo promenu boje. Ukoliko uz tapete prilagodite i druge dekorativne detalje – poput jastučićafiguricasvećnjaka i svećavaza, pa i veštačkog cveća, kreiraćete potpuno novi izgled prostora.

Model ležaja FOSTER u zelenom štofu odlikuje savremena forma i komfor u kome ćete svakodnevno uživati. Rukonasloni i komplementarna kombinacija dezena i materijala čine ovaj model odličnim izborom za opremanje savremenog životnog prostora.

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin
Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta 4

S obzirom na to da su letvice postale veliki trend u uređenju enterijera, možete odabrati upravo tapetu koja imitira ovaj trend. Kako se prostor ne bi previše zatvorio, postavite ih na manji zid ili na manju površinu većeg zida.

Uz ovakav odabir tapeta za ambijent dnevnog boravka možete odabrati set klub stočića SEAFORD NEST 90954 koji je posebno dizajnerski stilizovan kako bi se uklopio u moderne ambijente doma.

Ne plašite se da uvedete smele paterne u životni prostor, a teksturirane tapete mogu dodati efekat luksuza vašem životnom prostoru. Geometrijske pozadine dodaju razigranost prostoru, čak i ako su uzorak ili boja suptilniji.

Ovakav izbor tapeta odlično bi istakao atraktivnost ugaone garniture CASTEL u teget štofu, koja unosi posebnu estetsku notu u enterijer. Šarene tapete prave odličan kontrast i modernim komadima nameštaja poput klub stola BAYONNE, koji se sjajno uklapa u industrijski stil uređenja enterijera, kao i taburea LILI u roze štofu.

Tapete pomažu da izrazite i svoj stil kroz uređenje enterijera. Možete da kombinujete tapete sa bojama da biste stvorili jedinstveno životno okruženje.

Ukoliko se odlučite za klasičan regal u drvo dekoru, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu regal iz sistema elemenata UMBRIA, uz koji imate toliko mogućnosti pri odabiru tapeta. Odlično će se uklopiti veliki broj stilova, a veoma je moderan industrijski stil, uz koji se uklapaju tapete u dekoru opeke.

, Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta, Gradski Magazin
Osvežite vaš dom kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta 5

Rustična opeka odlično daje “tvrđi” izgled prostoriji, a za toplinu ambijenta zadužena je dekoracija i dodatna rasveta, poput veštačkog cveća bonsai u saksiji, kao i podne lampe FIRENCA.

Kombinacijom modernog nameštaja i kreativnih tapeta možete dobiti potpuno novu dimenziju vašeg doma. Zato ne plašite se da eksperimentišete sa različitim uzorcima, bojama i teksturama tapeta, jer tako ćete najbolje izraziti svoj stil i uneti novu energiju u prostor. Male promene poput tapeta mogu osvežiti vaše omiljene komade nameštaja, a vama mogu pomoći da uživate u uređenom prostoru baš po vašoj meri.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin