, Otkrijte svetlu stranu tamnih enterijera, Gradski Magazin

Otkrijte svetlu stranu tamnih enterijera

, Otkrijte svetlu stranu tamnih enterijera, Gradski MagazinSvetli minimalistički enterijeri doprinose osećaju osveženja i prozračnosti, pa ipak, ponekad pri uređenju doma poželimo nešto potpuno drugačije. Tamne boje, u kombinaciji sa savremenim nameštajem, kao i pažljivo biranom dekoracijom, mogu da izgledaju mistično, elegantno i sofisticirano.

Dizajnere enterijera veoma inspirišu tamne nijanse boja, a kako biste dizajn tamnijeg enterijera učinili ugodnim, savet je da posebnu pažnju posvetite osvetljenju, kompoziciji i kontrastu. Bez ovih elemenata crni zidovi ili sivi podovi mogli bi da preovladaju prostorom.

Odaberite paletu boja u prostoriji i kombinujte je sa različitim nijansama sličnog intenziteta, a neku neočekivanu boju ubacite kroz dekoraciju. Tamne boje mogu otvoriti sam prostor, ali zanimljivo je igrati se bojama, tako da će sve što stavite u kontrast sa zelenim, sivim, crnim i plavim tonovima dati odličan efekat.

Uz tamne enterijere odlično se uklapa minimalistički dizajn enterijera. Tamniji elementi dodaju osećaj misterije, ali ipak čine da se oseća udobnost u prostoru. Kombinovanje tamne teme enterijera sa kontrastnim nameštajem oživeće prostoriju i stvoriti otvoren, privlačan prostor.

Fotelja BARSELONA u bež ili braon štofu sjajno bi se uklopila uz tamne tapete, a uz nju u prostor možete postaviti i pleteni tabureOtvorena polica MAURO (MXXR431) u beton dekoru, takođe je odličan kontrastni element, a istovremeno je veoma praktična i može vam poslužiti za odlaganje knjiga, fotografija, dekoracije i ostalih sitnica.

U tamnim enterijerima čak ni najsjajniji akcentni komadi ne izgledaju tako naglašeno kao što bi izgledali sa svetlijim komadima nameštaja. Ovakvi enterijeri najbolje se uklapaju sa modernim nameštajem i svetlima, a komad koji bi bio pravi izbor za ambijent je TV polica COIMBRA 160 u kombinaciji dekora artisan hrasta i crnog drvo dekora. Poseduje zatvoren i otvoren segment sa pregradama, kao i jednu praktičnu fioku, a dodatni benefit je mogućnost ugradnje rasvete. Odlična dopuna ambijentu mogu biti zidna polica VKS-80053 i zidna polica VKS-80054 od crne metalne konstrukcije i ploča od iverice, koje su izuzetno praktično i dekorativno rešenje za uređenje modernih ambijenata doma.

Tamni dizajn enterijera ostavlja još bolji efekat ukoliko uskladite neku smelu boju sa tamnom bojom. Ako ne želite potpunu tamnu temu enterijera za svoj dom, možete izabrati uparivanje tamnih i svetlih boja kako biste uravnotežili tamu. Mornarsko plava je sjajna tamna boja za sve one koji ne žele da se odluče za radikalno drugačiju boju.

, Otkrijte svetlu stranu tamnih enterijera, Gradski MagazinUz tamnoplavi zid u ambijent će odlično da se uklope fotelje ZURICH u žutoj i plavoj boji, kojima dodatak u kutku može biti klub sto M21 70×50Trpezarijska stolica G502-2 u boji oraha, sa sedištem u tamnozelenom štofu može poslužiti i kao radna stolica, ukoliko je stavite u okviru radnog kutka.

Tamni dizajn enterijera veoma je zastupljen i popularan među dizajnerima enterijera. Kada se odlučite za tamne nijanse, odjednom stvarate vibraciju koja intenzivira ovu zonu luksuzne udobnosti, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da pomoću detalja u zemljanim tonovima dodate malo toplote tamnom enterijeru. Takođe, možete napraviti zidnu galeriju kako biste dodatno osvežili ambijent.

Budite slobodni da se upustite u ovaj hrabar izazov i otkrićete šta znači svetla strana tamnih enterijera. Tamni enterijeri će vaš dom ispuniti toplinom i ušuškanošću, idealnim za uživanje i opuštanje, zajedno sa dozom elegancije i luksuza koju ostavljaju na prvi pogled.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin