, Otkrivamo vam šta nam sve donosi septembar, Gradski Magazin

Otkrivamo vam šta nam sve donosi septembar

Septembar je sve bliži, a sa njim uvek dolaze i brojne obaveze, zato je sada pravo vreme da isplanirate svoje radne dane, a onda se pred kraj nedelje prepustite potpunom hedonizmu. U nastavku pronađite filmske naslove koje smo ove nedelje izvojili za vas i uživajte u sadržaju omiljenih FilmBox kanala., Otkrivamo vam šta nam sve donosi septembar, Gradski Magazin

Prvi dan novog meseca, rezervišite za film „Peščani čovek“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 19:30h. U ovoj komediji Beno jednog jutra pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?

, Otkrivamo vam šta nam sve donosi septembar, Gradski MagazinUkoliko volite glumce kao što su Leonardo DiCaprio i Tom Hardy, onda ne smete propustiti fim „Povratnik“. Dvojica glumaca igraju u filmu koja predstavlja epsku priču o preživljavanju i izdaji. Film je inspirisan istinitim događajem, smeštenim u netaknutim divljinama Amerike. Film će se emitovati u subotu od 21h na kanlu FilmBox Premium.

Nedelja je dan za smeh, a u velikim količinama ćete ga naći u filmu „Džejk na kvadrat“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Stars. Komedija govori o režiseru koji se upušta u novi filmski projekat, koji će mu pomoći da otkrije kako je upropastio svaku vezu u kojoj je bio. Smestite se ispred tv-a u 22:25h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Direktni letovi za fudbalske navijače iz Beograda do Nemačke na utakmice grupne faze reprezentacije Srbije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin