Suljo, OTKRIVENO KAKO JE STRADAO SULJO DŽIGAL IZ SJENICE! (FOTO), Gradski Magazin

OTKRIVENO KAKO JE STRADAO SULJO DŽIGAL IZ SJENICE! (FOTO)

Nesrećni slučaj pogibije Sulje Džigala, koji se dogodio pre nedelju dana u Sjenici, uznemirio je javnost. Džigal je u Sjenicu došao na godišnji odmor i, kako saznajemo, upao u rupu predviđenu za lift u zgradi koja je u završnoj fazi izgradnje.  

Prema prvim nezvaničnim saznanjima, Sjeničanin koji je je bio na privremenom radu u Holandiji, u zgradu je ušao u večernjim satima, popeo se na treći sprat i upao u otvor predviđen za lift, koji je do pola bio zabarikadiran daskama.

Nesrećnog čoveka pronašli su prijateljica i vlasnik jednog restorana u Sjenici, jer je Suljo razgovarao telefonom upravo sa tom prijateljicom dok je obilazio zgradu.

Suljo, OTKRIVENO KAKO JE STRADAO SULJO DŽIGAL IZ SJENICE! (FOTO), Gradski Magazin

Uvidom u dokumentaciju ustanovljeno je da je vlasnik zgrade Husein Suljević iz Sjenice, dok je dostavljač građevinskog materijala Aldin Kurtović, takođe iz Sjenice.

Nakon što je tragedija prijavljena, policija je došla na lice mesta, a stigao je i vlasnik zgrade, koji je inspektorima dostavio dokumenta za izgradnju zgrade, koja se inače gradi u javno-privatnom partnerstvu sa Opštinom Sjenica. Nakon izlaska istražnih organa na teren, utvrđeno je da nema građevinskih prekršaja i da su dozvole uredne kaže naš sagovornik iz Opštine Sjenica. Prema dosadašnjim navodima, Suljo je u zgradu ušao da bi video stanove. Međutim, za sada je ostalo nejasno zašto bi čovek po noći gledao stanove bez vlasnika zgrade ili prodavca stanova, pa su krenule spekulacije o tome da je razlog njegovoj pogibiji mnogo banalniji.

Suljo, OTKRIVENO KAKO JE STRADAO SULJO DŽIGAL IZ SJENICE! (FOTO), Gradski Magazin

Nezvanična informacija koja kruži Sjenicom je da je Džigal usput svratio u nezavršenu zgradu, kako bi izvršio malu nuždu, pa je iz radoznalosti obišao sve spratove, zainteresovan za budući enterijer stanova. S obzirom da je zgrada u trećoj fazi gradnje i iznutra nezavršena, zbog nedostatka osvetljenja, Suljo je pao u otvor za lift sa trećeg sprata i poginuo na mestu usled lomljenja grudnog koša i vrata.

Policijska istraga je u toku, kao i ispitivanje svedoka, a svi koji nešto dodatno znaju o motivima posete Džigala nezavršenoj zgradi noću ili su na bilo koji način povezani sa slučajem, privedeni su na ispitivanje.

Tekst i foto: Gradski Magazin

*Tekst i fotografije oslobođeni su autorskih prava i mogu se prenositi i preuzimati delimično ili u celosti.

O Dalibor

Proveri takođe

, Stiže Hoop Mentality – Inovativna Platforma za Edukaciju Košarkaških Trenera, Gradski Magazin

Stiže Hoop Mentality – Inovativna Platforma za Edukaciju Košarkaških Trenera

Hoop Mentality sa ponosom najavljuje otvaranje svoje premium platforme – zajednice dizajnirane isključivo za košarkaške …

čačak, Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!, Gradski Magazin

Za primer celoj Srbiji: Gradska uprava Čačka gradi poverenje kroz direktan kontakt sa građanima!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović kraj meseca uvek koristi kako bi organizovao prijem za građane, te …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin