Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda, Gradski Magazin

Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda

Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda, Gradski MagazinGosti iz celog regiona na sjajnim događajima u hotelu Grand

Zimska sezona na najpopularnijoj domaćoj planini otvorena je proteklog vikenda, a obeležena luksuznim doživljajima i spektakularnim nastupima poznatih muzičara u hotelu Grand Kopaonik, prepoznatljivom simbolu ove planine.

Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda, Gradski MagazinTradicionalno, već više od četiri decenije, hotel Grand turizam podiže na najviši nivo, priređujući vrhunsku uslugu i nezaboravnu zabavu svojim gostima. I ove godine, u saradnji sa produkcijskom kućom Sky Music, vikend otvaranja ski sezone obeležen je fenomenalnim programom i produkcijom, uz koncerte za koje se tražila karta više. U petak, 9. decembra, pred publikom je nastupio Aco Pejović, dok je fantastičnu atmosferu u subotu 10. decembra, nastavila Aleksandra Prijović. Više od hiljadu gostiju, kako domaćih tako i onih koji su se iz susedne Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hrvatske uputili ovog vikenda na Kopaonik, uživalo je u dobro poznatim hitovima, ali i luksuznim sadržajima i ponudi koja je tek je uvertira za ono što sledi u nastavku, po svemu sudeći, još jedne sjajne sezone.

Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda, Gradski MagazinZimska sezona je otvorena sa punim smeštajnim kapacitetima, a veliko interesovanje za sve termine do kraja marta govori u prilog omiljenom konceptu luksuznog zimskog odmora u regionu. Na pragu novogodišnjih praznika uveliko se priprema i najglamurozniji doček uz dva koncerta – Dragane Mirković i Nataše Bekvalac, i uz orkestar Aleksandra Sofronijevića i vrhunsku produkciju Sky Music-a.

Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda, Gradski MagazinEkskluzivni ambijent hotela, koji je krajem prošle godine dobio kompletno novi izgled i unapređene sadržaje, personalizovana ponuda i udobnost uz vrhunsku uslugu, prati gastronomski doživljaj koji na jednom mestu nudi sve – od najboljih lokalnih ukusa i moderne kuhinje, dinamične atmosfere planinskog restorana Garden koji je svoje mesto zaslužio u jednom od najprestižnijih gastro vodiča u svetu, do jedinstvenog fine dining iskustva i uživanja u elegantnoj i intimnoj atsmosferi. Okruženi ski stazama i prelepom prirodom koja krasi Kopaonik, gosti mogu da uživaju u ekskluzivnim spa sadržajima kao nezaobilaznim delom vrhunskog zimskog odmora. Otvoreni i zatvoreni bazen sa pogledom na ski staze, svet sauna i luksuznih tretmana nastalih u saradnji sa prestižnim švajcarskim brendom, donose vrhunski spa ugođaj.

Otvaranje sezone na Kopaoniku u znaku vrhunskih sadržaja i nezaboravnog provoda, Gradski MagazinKontinuirano negujući tradiciju izuzetnog hotelijera, Grand Kopaonik već četiri decenije predstavlja sinonim za ekskluzivnost i vrhunski kvalitet. Prošlogodišnji dobitnik priznanja za najbolji srpski hotelski brend, posvećen je stalnom unapređenju u domenu luksuzne hotelske usluge, nastavljajući da pomera granice domaćeg, ali i regionalnog planinskog turizma, donoseći duh evropskih mondenskih skijališta na Kopaonik.

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023., Gradski Magazin

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023.

Posle letnje pauze, nakon završetka prvih kvalifikacija, nastavlja se nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i …

STADA GIS SRBIJA OBELEŽAVA 10 GODINA POSLOVANJA, Gradski Magazin

STADA GIS SRBIJA OBELEŽAVA 10 GODINA POSLOVANJA

STADA GIS Srbija, deo STADA grupe, obeležava 10 godina poslovanja u Srbiji. Osnovana 2013. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin