Najnovije Vesti
Otvoren IQOS butik u Galeriji, Gradski Magazin

Otvoren IQOS butik u Galeriji

Otvoren IQOS butik u Galeriji, Gradski MagazinPrvi IQOS butik u regionu jugoistočne Evrope otvoren je danas u Beogradu, u tržnom centru Galerija. Otvaranjem konceptualne radnje, u najekskluzivnijoj šoping zoni u prestonici, širi se mreža dostupnosti i podrške svim odraslim pušačima koji žele da se informišu o manje štetnim alternativama u odnosu na cigarete i pređu na kategoriju proizvoda zasnovanih na tehnologiji zagrevanja a ne sagorevanja duvana.

Uz već postojeće lokacije širom Srbije i onlajn prodavnicu, od sada se na mapi dostupnosti manje štetnih alternativa nalazi i prvi u regionu IQOS butik koji se prostire na blizu 180 kvadratnih metara u prizemlju tržnog centra Galerija. Biće otvoren samo za punoletne posetioce, svakog dana od 10 do 22 časa.

IQOS butik pruža jedinstveno korisničko iskustvo i informacije o proizvodima baziranim na tehnologiji zagrevanja duvana, koje proizvodi ili na našem tržištu distribuira kompanija Filip Moris, svetski lider u ovoj kategoriji proizvoda.

Odraslim pušačima biće dostupan uređaj IQOS, najpoznatiji i najprodavaniji sistem za zagrevanja duvana koji je već pune četiri godine prisutan na domaćem tržištu, kao i uređaj lil SOLID 2.0, dostupan od juna ove godine. Osim uređaja, prateće opreme i aksesoara, posetiocima će na jednom mestu biti dostupna korisnička podrška, kao i informacije o naučnim saznanjima i tehnologiji zagrevanja duvana u edukativnoj zoni butika.

IQOS je lansiran 2014. godine u Japanu, kao rezultat vizije kompanije Filip Moris da gradi budućnost bez duvanskog dima. IQOS je elektronski sistem koji zagreva, a ne sagoreva specijalno dizajnirane patrone nesagorevajućeg duvana na temperaturi do 350 stepeni, čime se eliminišu proces sagorevanja a samim tim i duvanski dim, katran i pepeo.

IQOS je do sada lansiran na 67 tržišta, među prvima u Srbiji. Od lansiranja do danas više od 20 miliona pušača počelo da koristi IQOS, a blizu 15 miliona njih je zauvek ostavilo cigarete.

Saradnjom sa kompanijom KT&G, proizvođačem lil SOLID 2.0  uređaja iz Južne Koreje koji takođe zagreva duvan, Filip Moris je proširio ponudu alternativnih proizvoda bez duvanskog dima za punoletne pušače.

Od 2008. godine Filip Moris je investirao 8,1 milijardu dolara u istraživanje, razvoj i komercijalizaciju bezdimnih proizvoda.

 

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

obala, TRAŽI SE REŠENJE ZA ZEMUNSKI KEJ: Raspisan konkurs za ideju obnove obale od kule Gardoš do Pupinovog mosta, Gradski Magazin

TRAŽI SE REŠENJE ZA ZEMUNSKI KEJ: Raspisan konkurs za ideju obnove obale od kule Gardoš do Pupinovog mosta

Zemunska obala, na delu od Gardoša do Pupinovog mosta, u dužini od 2,7 kilometara, biće …

BOEMI DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA: VELIKA SKADARLIJA OTVORILA ZIMSKU SEZONU!, Gradski Magazin

BOEMI DOČEKALI SVOJIH PET MINUTA: VELIKA SKADARLIJA OTVORILA ZIMSKU SEZONU!

Jedan od najlepših i najstarijih ugostiteljskih objekata u Beogradu, restoran Velika Skadarlija počeo je sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.