Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander, Gradski Magazin

Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander

Najpoznatiji beogradski klub se vratio na scenu: Sinoć je otvorena nova sezona u čuvenom klubu.

Sinoć je otvorena nova sezona u kultnom beogradskom klubu ANDER lounge bar, nezaobilaznom gradskom mestu koji je uvek garantovao najbolji provod. Na otvaranju je prisustvovao  veliki broj gostiju, među kojima su bile i javne ličnosti, Marijana Mićić,  Katarina Marković, Inspektor Blaža, Iva Štrljić, Nenad Radujević,  Jelena Blečić i Mihajlo Bukvić.


Ander, Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander, Gradski Magazin

Gosti su uživali u odličnoj atmosferi uz najpoznatije DJ-eve, ali  i originalane suši zalogaje iz kuhinje „Deep superfood“ koji su od sada novina u laundž baru Ander.

Pitali smo neke od poznatih ličnosti, koje su uveličale događaj kako im se dopada ovaj klub  i po čemu se razlikuje od nekadašnjeg kultnog kluba Underground.

“Mislim da se priča nastavlja, prirodno, tamo gde je  je tada  započeta sa nekadašnjim klubom Underground,  ali da se samo prilagođava vremenu i promenama, da  sazreva. Mislim da ništa nije izgubio, samo je vremenom dobijao, što nije slučaj sa svim beogradskim lokalima, a pritom ima i jednu vrlo lepu lokaciju”, izjavila je beogradska slikarka Jelena Blečić.

Ander, Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander, Gradski Magazin

“Redovno sam dolazila u Underground, inače blizu živim pa mi je bilo zgodno i sa te strane. Dopada mi se ceo ovaj ambijent, baš je pravi beogradski. Uvek sam se ovde dobro osećala a večeras pogotovo”.-Iva Štrljić.

Ander, Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander, Gradski Magazin

Prljavi inspektor Blaža je bio duhovit, kao i uvek: “Kako da ne, naravno. Ovde je radila najača ekipa konobara na svetu. Redovno sam ovde izlazio a onda sam se oženio i prestao da izlazim. Posle pauze od desetak godina ponovo dolazim u ovaj prostor i lepo je”.

Ander, Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander, Gradski Magazin

Nezaboravna letnja sezona u Anderu je počela i sve ljubitelje pravog klabinga očekuje veoma bogat program svakog dana, odličan provod u večernjim satima, a svakodnevno osveženje i ukusni suši već od 18h. Jedinstvena lokacija otvorenog bara Ander idealan je hedonistički kutak za osveženje i uživanje nakon radnog dana.

Ander, Otvorena nova sezona u čuvenom klubu Ander, Gradski Magazin

Posetite najbolje mesto za uživanje u hrani i piću, uz muziku poznatih imena sa DJ scene poput Acim, Grooveman, Ojsa, Sale Blue… Uverite se zašto kruže glasine da je Ander najbolje mesto u gradu!

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor, Gradski Magazin

Raznolikost nogara za upotpunjen prostor

Elegancija u enterijeru je često skrivena u detaljima, a suptilnu eleganciju na najbolji način u …

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA, Gradski Magazin

MOJA PRVA KAFA… UPS… PLATA

Kompanija i ove godine učestvuje u nacionalnom programu Moja prva plata, pružajući šansu ljudima starosti …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin