, Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji, Gradski Magazin

Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji

Kompanija Samsung Electronics je u petak, 23. septembra otvorila prvu experience zonu u Srbiji. U okviru saradnje sa kompanijom Tehnomedia, jedan od njihovih maloprodajnih objekata u Beogradu je postao lokacija ekskluzivne zone na kojoj u narednom periodu svi posetioci imaju priliku da steknu uvid u izuzetnost Samsung tehnologije. Jedinstvenu Samsung experience zonu možete posetiti u Tehnomedia prodavnici na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih Brigada 33a., Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji, Gradski Magazin

U okviru Samsung experience zone, sve ljubitelje tehnike očekuju brojni Samsung uređaji, od kojih su u fokusu Samsung Neo QLED 8K / 4K i Samsung OLED televizori, Bespoke frižideri, kao i Bespoke Jet usisivači, tako da od sada imaju priliku da se iz prve ruke uvere u izuzetne performanse pomenutih Samsung uređaja.

Na samom otvaranju, posetioce događaja su dočekale razne zanimljive aktivacije poput zone za slikanje, uticajni influenseri kao što su Milan Maglov i TikTok-eri Aleksandra i Vuk, ali i nagradna igra u okviru koje su oni najsrećniji osvojili vredne nagrade – dva Samsung usisivača, Samsung Soundbar, Samsung Jet usisivač kao i Samsung Bespoke frižider.

Napredne performanse čišćenja sa Bespoke Jet usisivačem, kristalna rezolucija QLED i OLED televizora kao i nove napredne funkcije Bespoke frižidera su svim prisutnima predstavili jednu potpuno novu dimenziju tehnologije.

, Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji, Gradski MagazinSvi prisutni su mogli da se upoznaju sa Bespoke Jet usisivačem koji se ističe modernim dizajnom koji omogućava maksimalnu upotrebljivost, kao i težinom od svega 1,44 kg. Ovaj uređaj se takođe može pohvaliti i posudom koja skuplja prašinu i prljavštinu, a koja se vrlo lako čisti pod vodom i brzo je spremna za upotrebu. Povrh svega, zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, Bespoke Jet efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će i vazduh u prostoriji držati higijenski čistim.

Nikako nije mogao da prođe nezapaženo ni Samsung Bespoke frižidera koji zahvaljujući velikoj zapremini omogućava da u njega stane velika količina hrane i pića. Pored toga, izuzetne funkcije poput All-Around Cooling sistema koji ravnomerno rashlađuje sve namirnice, preko No Frost tehnologije koja održava stabilnu , Otvorena prva Samsung experience zona u Srbiji, Gradski Magazintemperaturu i sprečava formiranje leda, do Power Freeze funkcije koja postavlja najnižu temperaturu za zamrzivač, čini ovaj uređaj tehnološki besprekornim.

Glavne zvezde večeri bili su Samsung Neo QLED i OLED televizori koji donose potpuno novo iskustvo gledanja TV sadržaja. Zahvaljujući neuronskom Quantum 8K procesoru, na Neo QLED TV-u, koji koristi veštačku inteligenciju, svaka slika dobija kristalno čist sadržaj. Takođe, Dolby Atmos i Q-symphony stvaraju koncertnu, čak i najvijačku atmosferu u prostoriji, što predstavlja potpuno novu dimenziju za korisnike. Elegantan dizajn se savršeno uklapa u bilo koji prostor, što važi i za OLED TV, zahvaljujući tankim crnim ivicama. Takođe, OLED pojačivač osvetljenosti pruža nenadmašivi kvalitet boja, kontrasta i detalja, dok briljantna tehnologija 4K AI skaliranja, dopunjena sa 20 neuronskih mreža, prikazuje svu moć 4K rezolucije.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin