nivea, igralište, otvoreno, dečije, Otvoreno još jedno NIVEA dečje igralište,ovog puta u Šidu!, Gradski Magazin

Otvoreno još jedno NIVEA dečje igralište,ovog puta u Šidu!

Nakon otvaranja NIVEA dečjih igrališta u 17 gradova širom Srbije,ovog puta u Šidu!

Nakon otvaranja NIVEA dečjih igrališta u 17 gradova širom Srbije i mališani iz Šida dobili su svoju oazu za bezbednu igru-dečje igralište. Šid je pokazao da je grad kojem je stalo gde nam rastu deca i u kome građanska inicijativa nije utihnula.
Ovu akciju krasi mnogo pozitivnih emocija jer je probudila duh zajedništva i podstakla ljude da se okupe oko plemenitog cilja. Uz podršku brenda NIVEA i lokalne samouprave, građani Šida uspeli su u svojoj nameri da mališanima pruže veselo detinjstvo i bezbrižno odrastanje.

Sve je počelo pre tri godine na društvenim mrežama, kampanjom pod nazivom „Gde nam rastu deca“. Skrenuta je pažnja javnosti na mnogobrojna zapuštena igrališta, kao i na nedostatak adekvatnog prostora za igru za naše najmlađe. Sa reči se prešlo na dela i tako se rodila inicijativa i zajednička akcija brenda NIVEA i roditelja, u saradnji sa nadležnim organima. Širom Srbije otvorena su moderna igrališta, a poslednje u nizu obradovalo je najmlađe stanovnike Šida.

Svoje zadovoljstvo, na svečanom otvaranju NIVEA igrališta u Šidu, nije mogla da sakrije ni Daniela Gvozdenić, Marketing Manager kompanije Beiersdorf: „Ovo je pobeda građana koji su stvorili stranicu i pokret “Gde nam rastu deca“. Mi smo ih podržali i pomogli da se njihov glas čuje. I to ćemo činiti i dalje. Ovaj pozitivan primer građanske inicijative i sloge koji krasi proces otvaranja igrališta u Šidu, svakako je poziv i drugim lokalnim zajednicama da udruženim snagama stvore bolje uslove za igru dece u njihovim gradovima.”

Vrednosti na kojima se NIVEA bazira – bliskost, poverenje i odgovornost su upravo one vrednosti koje osnažuju porodice. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnost deci i porodicama da provode kvalitetno zajedničko vreme i nastaviće da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika naše zemlje.

NIVEA igrališta ispunjavaju najviše srpske i evropske standarde SRPS EN 1176 i SRPS EN 1177 o bezbednosti dečjih igrališta, odnosno izbora sprava i sigurnosne podloge na igralištu.

Građani iz svih delova naše zemlje, preko aplikacije na Facebook stranici ”Gde nam rastu deca” imaju priliku da utiču na odabir sledeće lokacije gde će biti podignuto novo igralište.

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

, Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu, Gradski Magazin

Stavite kockicu leda na ovaj deo tela i gledajte kako stres nestaje u trenu

Rešite se bolova, stresa i problema sa spavanjem. Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, držanje kocke leda …

, Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima, Gradski Magazin

Uskoro će biti još više plastičnih flaša s privezanim čepovima

Neki su nezadovoljni zbog toga što je sve više plastičnih flaša s čepovima koji su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin