Najnovije Vesti
colonia, OVE SREDE NA SPLAVU “PORT” COLONIA, Gradski Magazin

OVE SREDE NA SPLAVU “PORT” COLONIA

I OVE SREDE NA SPLAVU “PORT” SPEKTAKL KOJI OBEČAVA COLONIA

Koncertne večeri sredom na splavu Port su definitivno nova najpopularnija i najposećenija žurka u gradu, uz nastupe samo najvećih pevačkih zvezda. Do sada su ovuda prodefilovali ili bolje reći, bučno protunjali, najveće mizičke zvezde a ove srede, 8.juna, u goste nam dolaze mega popularni sastav COLONIA.

Colonia žari i pali ne samo hrvatskom, nego i regionalnom muzičkom scenom, top listama, kao i po svim najpopularnijim klubovima u regionu, evo uskoro deceniju, i ima iza sebe ogroman broj hitova, uz koje u sredu đuskamo, ludujemo i ljuljamo se. Poput “Ti da bu di bu da”, “Lažu oči moje”, “Jutro moje nema boje”, “Zavoli me u prolazu”, “Seti se ljeta” itd. ore se u sredu. Colonia ne krije oduševljenje što ponovo dolaze u naš grad i vesele se druženju sa našom publikom.

colonia, OVE SREDE NA SPLAVU “PORT” COLONIA, Gradski Magazin

Obećavaju žestoku atmosferu i nezaboravni provod. Zato, ne propustite da uživo čujete svoj omiljeni bend. Ulaz je naravno BESPLATAN

PLAV PORT by Community je novootvoreni beogradski splav čiji će vas enterijer ostaviti bez daha. Već nakon prve sezone postao je jedan od najposećenijih beogradskih splavova. Svakako najekskluzivnije mesto za noćni provod u Beogradu, mesto koje je letnjoj sceni beogradskog noćnog života dugo falilo. Klub splav Port se nalazi na ušću Save u Dunav, sa fenomenalnim pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu. Na splavu Port možete očekivati najbolje bendove domaće scene i gostovanja najvećih muzičkih zvezda. Na splavu Port ćete moći da sretnete različite tipove gostiju, bez mlađe populacije i devojke koje prate poslednje modne trendove.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.