konstrakta, Ove tri dame su obeležile javnu scenu u maju!, Gradski Magazin

Ove tri dame su obeležile javnu scenu u maju!

OVO JE MAGIČNA TROJKA – Srpska medijska scena prošlog meseca gorela je od događaja koji su se nizali jedan za drugim. Od aktivnosti Zadrugara, preko skandala koji su popunili kalendarski prolećni mesec maj.


Međutim, među velikom konkurencijom izdvojile su se ove tri dame koje su razbucale javnu scenu, a o njima se pisalo nedeljama: 

konstrakta, Ove tri dame su obeležile javnu scenu u maju!, Gradski Magazin

  3. Marija Lukić

Jedna od najtraženijih mladih vokala i sa sigurnošću se može reći jedna od najvećih kraljica kafana među novom generacijom pevača, izazvala je ogromnu medijsku pažnju, kada je pred televizijskim kamerama priznala da je istina da je nedavno dobila “mečku u kešu”.

Naime, u javnost je procurela informacija izvora koji je svedočio dogadjaju da je, u jednom crnogorskom klubu, Marija od nepoznatog fana dobila torbu punu para, zato što mu je deset puta zaredom otpevala svoj hit “Loši geni”.

Čovek je tvrdio da je ta pesma “proradila”, uspela da mu vrati ženu kući i da sačuva brak.

Kako izvor navodi, a Lukićeva potvrdjuje, gost je hteo da časti pevačicu novim modelom Mercedesa, ali pošto je žurka završila u sitne sate, doneo joj je narandžastu torbu i rekao da joj poklanja mečku u kešu! Na veliko iznenadjenje kolega i javnosti, Lukićeva je “mečku” investirala u karijeru, uprkos očekivanjima da će ispred kuće u kojoj živi ipak zablistati luksuzni automobil. 

    2. Aleksandra Mladenović

Iako mediji i inače ne prestaju da prate život i putešestvije ove atraktivne pevačice, dogadjaj koji je obeležio mesec za nama je proslava njenog 28. rodjendana. Iako je Aleksandra bila ubeđena da je dečko Isak Šabanović vodi na romantičnu večeru u dvoje sa svećama i nežnim notama, ovaj privatni događaj eksplodirao je kada je Mladenovićeva ušla u jednu srpsku kafanu, gde je “lažna” romantična večera bila zakazana i ostala u potpunom šoku.

U kafani su je sačekali njeni najbliži sa balonima i velikim iznenađenjem. Isak je u tajnosti organizovao žurku povodom njenog rođendana, pozvao blizak krug ljudi i u ponoć su pucali čepovi sa šamoanjaca i duvale se svećice na torti. Izlazak u dvoje završio je ludilom, pevanjem sa tamburašima do sitnih sati. 

konstrakta, Ove tri dame su obeležile javnu scenu u maju!, Gradski Magazin

  1. Konstrakta

Konstrakta je sve iznenadila svojom pobedom na festivalu Pesma za Evroviziju 22, a mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali kako je njena iznenađujuća pobeda pozitivan znak za muzičku scenu u Srbiji.

Iako je to događaj koji je obeležio mart i april, u maju je ekspanzija pobedničke pesme došla do te mere da se na društvenim mrežama pojavilo more mimova, prepeva i prerade pesme, koja se “gurala” u svaki društveni događaj i svaku životnu situaciju.

Stručnjaci kažu da je ova numera, kao i sam nastup Konstrakte daleko prevazišao i veliku pobedu Marije Šerifović na pesmi Evrovizije pre 15 godina. 

konstrakta, Ove tri dame su obeležile javnu scenu u maju!, Gradski Magazin

Foto:printscreen

Izvor:PRESSSERBIA

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

Milan Vasić, Premijera zakazana za 3. maj: Milan Vasić pesmama čuva srpsku tradiciju! (VIDEO), Gradski Magazin

Premijera zakazana za 3. maj: Milan Vasić pesmama čuva srpsku tradiciju! (VIDEO)

Popularni srpski glumac Milan Vasić otpevao je pesmu “Bolna ljuba, bolna leži”, za koju se …

humana, HUMANOST NA DELU: Premijera predstave “Bez nje” za HUMANA SRCA, Gradski Magazin

HUMANOST NA DELU: Premijera predstave “Bez nje” za HUMANA SRCA

Glumačka ekipa u čijem sastavu su Tijana Maksimović, Rade Ćosić, Stefan Jevtović i Neda Mitrović, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin