, Ovi filmovi će biti vaši favoriti…, Gradski Magazin

Ovi filmovi će biti vaši favoriti…

Da li ste se ikada toliko udubili u gledanje filma da vam je zastao dah? Da li je neki film ostavio toliko veliki utisak na vas da ste danima razmišljali o njemu i svima ga preporučivali? Ako jeste, onda definitivno dobro poznajete ovaj osećaj, međutim, ukoliko i dalje tragate za savršenim ostvarenjem iz sveta kinematografije koje će vas ostaviti bez teksta, na pravom ste mestu da izaberete filmove kojima ćete pružiti šansu da postanu vaši favoriti., Ovi filmovi će biti vaši favoriti…, Gradski Magazin

Neka vaš četvrtak podrazumeva lagan dan i uživanje u kvalitetnom filmu kao što je „Lov u Bosni“, koji će se emitovati od 22:35h na kanalu FilmBox Stars, a u kom glavne uloge tumeče Richard Gere i Terrence HoRatnid. Film govori o dvojici novinara koji kreću na odmor u Bosni, pet godina nakon okončanja rata u toj zemlji. Na putovanju slučajno hvataju najtraženijeg ratnog zločinca na svetu, ali će ubrzo otkriti zašto njihova vlada često ne želi da zlikovci budu uhvaćeni.

U petak možete pogledati francusku komediju „Šta ako…“ u kojoj ćete zasigurno uživati. Viktor i Margo su advokati u velikoj konsultantskoj firmi, a privatno su veoma privrženi jedno drugom, sve dok ne dođe dan da se nadmeću za promociju na istu poziciju. Ako se pitate kako će njihova veza izdržati ono što sledi, u 19:35h uključite kanal FilmBox Extra.

, Ovi filmovi će biti vaši favoriti…, Gradski Magazin

U nedelju u 21h se udobno smestite u svoj omiljeni kutak jer će se na kanalu FilmBox Premium emitovati film „Udovice”. Ovaj spoj kriminalistike, drame i trilera predstavlja priču o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim ogromnih dugova koje su, nakon života praćenog kriminalnim aktivnostima, njihovi pokojni muževi ostavili za sobom. U modernom Čikagu, situacija se komplikuje kada Veronika, Alisa, Linda i Bela uzmu sudbinu u svoje ruke, rešene da budućnost skroje prema sopstvenoj zamisli.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin