Najnovije Vesti
Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku, Gradski Magazin

Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku

Ovog vikenda otvaranje sezone na Kopaoniku, Gradski MagazinKopaonik je spreman za deseti Ski Opening koji se ove godine održava od 5. do 8. decembra. Zimska sezona 2019/2020. biće otvorena uz željno očekivano prvo skijanje i najveću žurku u velikoj dvorani jednog hotela

Nezaboravan provod na samom otvaranju 6. decembra zagarantovan je koncertom Ace Lukasa, koji je poznati majstor naboljih žurki na Balkanu. Za dobru amotsferu i odličnu zabavu iste večeri pobrinuće se i popularni Mega Band.

Jelena Karleuša će druge večeri, 7. decembra, prirediti nezaboravni spektakl po kome je dobro poznata i zahvaljujući kome nosi epitet jedne od najvećih zvezda u regionu. Pored nje, atmosferu će zagrejati i popularni klupski pevač Nenad Cvijetić. Izvođači su već najavili veličanstvene nastupe, a koncerti će biti realizovani u organizaciji vrhunske produkcije Skymusic.

Skijališta Srbije su za prvi dan skijanja pripremila staze Karaman greben, Malo jezero i stazu Krst, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka kako bi se u što kraćem roku pripremio što veći broj staza za skijanje.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.