Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti, Gradski Magazin

Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti

Nova nedelja sa sobom donosi priliku za opuštanje i uživanje u svetu filmske magije. U moru raznovrsnih filmskih ostvarenja, izdvojili smo paletu izvanrednih opcija koje će zadovoljiti ukuse svakog ljubitelja ove umetnosti.

Kada se spoje kriminalistika i komedija, dobija se film „Berni“. Ovo je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Jack Black) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Shirley MacLaine). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater („Škola rocka“), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin. Film će se emitovati u četvrtak od 19.20h na kanalu FilmBox Extra.

I sutradan, u petak, možete uživati u spoju više žanrova – kriminalistike, drame i misterije i to baš u filmu „Devojka sa tetovažom zmaja“. U ovoj neverovatnoj priči novinar Mikael Blomkvist, uz pomoć Lizbet Salander, mlade hakerke, traga za ženom koja je nestala pre četrdeset godina. Film će početi sa emitovanjem u 21h, a kanal koji u ovom terminu treba da uključite je FilmBox Premium.

Nedeljno veče je idealno za gledanje filmova na kanalu FilmBox Stars, a akcija „Kikbokser“ predstavlja odličan sadržaj sa kojim možete završiti nedelju. Radnja filma se zasniva na američkom šampionu tajlandskog boksa, koji ostaje paralizovan nakon nemilosrdne borbe sa tajlandskim šampionom, zbog čega se njegov brat zavetuje na osvetu. Udobno se smestite od 23.55h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin