, Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti, Gradski Magazin

Ovonedeljni recept za uživanje: Filmovi koji će vas oduševiti

Nova nedelja sa sobom donosi priliku za opuštanje i uživanje u svetu filmske magije. U moru raznovrsnih filmskih ostvarenja, izdvojili smo paletu izvanrednih opcija koje će zadovoljiti ukuse svakog ljubitelja ove umetnosti.

Kada se spoje kriminalistika i komedija, dobija se film „Berni“. Ovo je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Jack Black) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Shirley MacLaine). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater („Škola rocka“), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin. Film će se emitovati u četvrtak od 19.20h na kanalu FilmBox Extra.

I sutradan, u petak, možete uživati u spoju više žanrova – kriminalistike, drame i misterije i to baš u filmu „Devojka sa tetovažom zmaja“. U ovoj neverovatnoj priči novinar Mikael Blomkvist, uz pomoć Lizbet Salander, mlade hakerke, traga za ženom koja je nestala pre četrdeset godina. Film će početi sa emitovanjem u 21h, a kanal koji u ovom terminu treba da uključite je FilmBox Premium.

Nedeljno veče je idealno za gledanje filmova na kanalu FilmBox Stars, a akcija „Kikbokser“ predstavlja odličan sadržaj sa kojim možete završiti nedelju. Radnja filma se zasniva na američkom šampionu tajlandskog boksa, koji ostaje paralizovan nakon nemilosrdne borbe sa tajlandskim šampionom, zbog čega se njegov brat zavetuje na osvetu. Udobno se smestite od 23.55h.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin