Vogue, Pacovi vole da grickaju Vogue!, Gradski Magazin

Pacovi vole da grickaju Vogue!

Nova redakcija američkog magazina Vogue u jednoj od kuli bliznakinja Svetskog trgovinskog centra u Njujorku puna je pacova kojih ima, prema nekim procenama, nekoliko stotina.

Glavna urednica mesečnika Vogue, o modi i stilu života, Ana Vintur još odbija da uđe u nove prostorije, pošto su se neki novinari žalili da na tastaturama kompjutera često pronalaze izmet tog glodara.Zbog toga je redakcija lista pored deratizacije uvela zabranu zaposlenim da jedu u svojim kancelarijama i unose hranu.
Njujork već godinama ima problema s pacovima, a prema stručnim procenama, u gradu ih ima između deset i 20 miliona, a Njujorčana osam miliona.

Gradske vlasti su osnovale posebna udruženja lovaca na pacove, a jedan njujorški sajt redovno objavljuje lokacije u gradu gde najviše ima tih glodara. Prema tom sajtu, pacova najviše ima u četvrti Kvins, ali su otkriveni i u nekim otmenim restoranima. Jedana luskuzna poslastičarnica zatvorena je 2007. godine jer su inspektori pronašli u zgradi pacove. Međunarodna štampa se našalila na račun urednice Vogue, a Britanski Indipendent je čak objavio fotomontažu Ane Vintur koja stoji ispred velikog pacova sa sarkastičnim naslovom „Od crvenog tepiha do pacovskih fekalija“

Inače, američki časopis “Vogue” osnovan je 1892. Ima najdužu tradiciju od modnih časopisa.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Pravopis, 100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!, Gradski Magazin

100 NAJČEŠĆIH GREŠAKA U PRAVOPISU KOJE SVI SRBI PRAVE: I najškolovanijim ljudima se dešavaju OVI Propusti!

Obnovite znanje! U doba digitalnih tehnologija, posebno kod mlađih generacija, pravila pravopisa se sve više …

Whats app, Ako dobijete poziv sa nepoznatog stranog broja na WhatsAppu – ne javljajte se, Gradski Magazin

Ako dobijete poziv sa nepoznatog stranog broja na WhatsAppu – ne javljajte se

Sve veći broj ljudi prijavljuje da dobijaju neočekivane pozive na WhatsAppu sa stranih brojeva. Ovi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin