Vogue, Pacovi vole da grickaju Vogue!, Gradski Magazin

Pacovi vole da grickaju Vogue!

Nova redakcija američkog magazina Vogue u jednoj od kuli bliznakinja Svetskog trgovinskog centra u Njujorku puna je pacova kojih ima, prema nekim procenama, nekoliko stotina.

Glavna urednica mesečnika Vogue, o modi i stilu života, Ana Vintur još odbija da uđe u nove prostorije, pošto su se neki novinari žalili da na tastaturama kompjutera često pronalaze izmet tog glodara.Zbog toga je redakcija lista pored deratizacije uvela zabranu zaposlenim da jedu u svojim kancelarijama i unose hranu.
Njujork već godinama ima problema s pacovima, a prema stručnim procenama, u gradu ih ima između deset i 20 miliona, a Njujorčana osam miliona.

Gradske vlasti su osnovale posebna udruženja lovaca na pacove, a jedan njujorški sajt redovno objavljuje lokacije u gradu gde najviše ima tih glodara. Prema tom sajtu, pacova najviše ima u četvrti Kvins, ali su otkriveni i u nekim otmenim restoranima. Jedana luskuzna poslastičarnica zatvorena je 2007. godine jer su inspektori pronašli u zgradi pacove. Međunarodna štampa se našalila na račun urednice Vogue, a Britanski Indipendent je čak objavio fotomontažu Ane Vintur koja stoji ispred velikog pacova sa sarkastičnim naslovom „Od crvenog tepiha do pacovskih fekalija“

Inače, američki časopis “Vogue” osnovan je 1892. Ima najdužu tradiciju od modnih časopisa.

O Jelena Filipović

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, KUPAĆI & LETO SA LISCOM, Gradski Magazin

KUPAĆI & LETO SA LISCOM

Lisca i ove godine oduševljava različitim modelima kupaćih kostima i dodataka u kojima će žene …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin