Najnovije Vesti
PANTA REI, PANTA REI: 25 GODINA IZVRSNOSTI, Gradski Magazin

PANTA REI: 25 GODINA IZVRSNOSTI

Restoran Panta Rei, jedan od simbola starobeoradskog šmeka i istančanog kvaliteta, mesto koje svedoči brojnim susretima i specijalnim prilikama, proslavio je 25 godina izvrsnosti i usluge bez premca.

Među stotinama beogradskih restorana, sve je manje onih koji mogu da se pohvale višedecenijskim stažom. Jedan od njih je, bez sumnje, restoran Panta Rei na čuvenom beogradskom priobalnom šetalištu „25. maj“ koji ove godine obeležava značajan jubilej – 25 godina izvrsnosti u oblasti ugostiteljstva u Srbiji.

PANTA REI: 25 GODINA IZVRSNOSTI, Gradski Magazin

 

„Sa velikim ponosom i uzbuđenjem u Beogradu obeležavamo 25 godina restorana Panta Rei i slavimo veliki uspeh i još veće planove. Radujem se svemu što želimo da donesemo u Beograd i time oplemenimo ne samo Panta Rei, već i kompletno domaće tržište ugostiteljstva“ – izjavila je Ljuba Ristović, Generalni menadžer čuvenog njujorškog restorana Gramercy Tavern i menadžer restorana Panta Rei koja je, specijalno povodom velikog jubileja, posetila Beograd.

PANTA REI: 25 GODINA IZVRSNOSTI, Gradski Magazin

„Poslednjih 5 godina provodim u Njujorku na vodećim pozicijama u dva najprestižnija restorana na Menhetnu, oba sa Michelin zvezdama, gde sam stekla zaista neprocenjivo iskustvo, znanje i velika poznanstva“.

PANTA REI: 25 GODINA IZVRSNOSTI, Gradski Magazin

 

Upravo ova stečena znanja Panta Rei tim će, u narednom periodu, kontinuirano ulagati u beogradsku oazu finog ugosteljstva i šarma koji ostavlja bez daha svakog svog posetioca. Jedan od velikih projekata na kojima Panta Rei trenutno predano radi je gostovanje poznatih, Michelin nagrađivanih, Chef-ova u Beogradu.

PANTA REI: 25 GODINA IZVRSNOSTI, Gradski Magazin

Ovo će, bez sumnje, staviti restoran Panta Rei na svetsku mapu ugostiteljstva i restorana koji se izdvajaju svojom jedinstvenošću i uslugom iza koje stoje vrhunska imena svetske scene ugostiteljstva sa  iskustvom u nekim od najčuvenijih restorana širom sveta.

Foto: Promo

Izvor: PRessSerbia

 

O Gradski Magazin

Proveri takođe

EU proširenje  – Quo Vadis (kuda idete)?, Gradski Magazin

EU proširenje – Quo Vadis (kuda idete)?

Koji su trenutni izazovi sa kojima se suočava Zapadni Balkan i kakvo je stanje sa …

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

Leave a Reply

Your email address will not be published.