Najnovije Vesti
„Parking servis“, „Parking servis“ dobio dozvolu za garažu „Studentski trg“, Gradski Magazin

„Parking servis“ dobio dozvolu za garažu „Studentski trg“

„Parking servis“ dobio građevinsku dozvolu za podzemnu garažu „Studentski trg“

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove izdao je drugu elektronsku dozvolu Gradu Beogradu, za potrebe „Parking servisa“. Prva dozvola, ovog tipa, izdata je „Parking servisu“ za nadogradnju garaže „Obilićev venac“, u martu ove godine.

Ponosan sam na moje saradnike, zahvaljujući čijoj istrajnosti, odgovornosti i profesionalizmu je „Parking servis“ dobio građevinsku dozvolu za izgradnju garaže „Studentski trg“. Sa površinom od 21.000 m², ova garaža biće najveća i najmodernija javna garaža u najužem centru Beograda. Zajedničkim radom trudimo se da menjamo naš grad i da prestonicu učinimo mestom u kome će se građani parkirati bezbedno i komforno – izjavio je direktor JKP „Parking servis“ Andrija Čupković.

„Parking servis“ dobio dozvolu za garažu „Studentski trg“, Gradski Magazin
Podzemna garaža „Studentski trg“ raspolagaće sa oko 700 parking mesta, na tri podzemne etaže, od čega je za potrebe parkiranja osoba sa invaliditetom određeno čak 48 parking mesta. Garaža će posedovati i dva lifta, čije su dimenzije prilagođene i kretanju osoba sa invaliditetom. Osim parking prostora, u objektu su planirane pomoćne, tehničke i sanitarne prostorije na svim nivoima, kao i protivpožarno stepenište. U neposrednoj blizini ulaza i izlaza, predviđene su prostorije za naplatu i kontrolu parkiranja, kao i za obezbeđenje garaže. Garaža će se nalaziti ispod saobraćajnice na Studentskom trgu, gde se trenutno nalazi okretnica trolejbusa, a na tom potezu će biti i ulaz i izlaz iz garaže. Posle izmeštanja autobuske i trolejbuske okretnice uslediće radovi na izgradnji garaže.

„Parking servis“, „Parking servis“ dobio dozvolu za garažu „Studentski trg“, Gradski Magazin
Nadogradnjom garaže „Obilićev venac“ i izgradnjom garaže „Studentski trg“ u strogom centru, Beograd će dobiti skoro hiljadu novih parking mesta. Po okončanju planiranih radova, Studentski trg će dobiti potpuno novi izgled i pripadaće centralnoj gradskoj pešačkoj zoni.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva, Gradski Magazin

Maxi pekara – sinonim kvalitetnog i svežeg peciva

Sveži hlebovi i peciva, sastojci koji se koriste prilikom njihove izrade, kao i način na …

NOVE MERE, OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA, Gradski Magazin

OD DANAS NA SNAZI NOVE MERE: Skraćuje se radno vreme objekata, ali će neki biti otvoreni i POSLE 23 SATA

Na predlog Kriznog štaba od danas će radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata biti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.