Party, Party tramvaj u Beogradu, Gradski Magazin

Party tramvaj u Beogradu

Party tramvaju : Gradski prevoz zna nekada da bude veoma dosadan kada jedino što možete da čujete tokom vožnje jesu glas automata koji vas opominje da očitate vašu kartu i buka saobraćaja.

Medjutim, ove subote imaćete priliku da se provozate najzabavnijim tramvajem u Beogradu! Radi se o Party tramvaju u kom ćete osim prevoza moći da uživate u žurci, odličnoj muzici i izboru pića. Cena ulaza je 800 din a organizator je Belgrade4Youth ili Srbija za mlade. Ovo nije njihova prva žurka, bili su organizatori i prošle godine gde je atmosfera bila odlična kao i utisci koji su gosti poneli sa sobom.

Sutrašnja žurka počinje u 19:30 časova sa završetkom u 21:30. Nakon žurke, sa društvom iz tramvaja možete nastaviti provod u gradu jer se vožnja odvija u poznatom krugu “dvojke” ili u tramvaju sa rednim brojem dva.

Kako saznajemo, ovaj Party tramvaj se nalazi u sastavu Belgrade4Youth programa u okviru Sajma turizma u Beogradu s tim da ovaj program traje od 20. do 22. februara i uključuje razne aktivnosti za turiste koji će biti u poseti našem gradu, pa izmedju ostalog i Belgrade4Youth fest na kom će nastupiti grupa Who See.

Da bi vam približili atmosferu žurke, pogledajte sledeći video :

http://http://youtu.be/KJNPTdXNyLA

O Jelena Filipović

Proveri takođe

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023., Gradski Magazin

Proglašeni pobednici Pekarijade 2023.

Svečanom ceremonijom i dodelom nagrada završena je četvrta „Pekarijada“, nacionalno takmičenje za najbolje pekare Srbije. …

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin