, Pet razloga zašto je kvalitetan frižider najpotrebniji aparat u kući, Gradski Magazin

Pet razloga zašto je kvalitetan frižider najpotrebniji aparat u kući

, Pet razloga zašto je kvalitetan frižider najpotrebniji aparat u kući, Gradski MagazinKada se dešava tehnološki napredak, isključivi razlog je to što se i mi menjamo kao društvo. Naš način života nije isti kao i pre 10,20 godina – samim tim ni naše potrebe nisu iste. Frižider koji je tada odgovarao svim našim navikama, sada nas koči u svakodnevnim aktivnostima. To se pogotovo odražava u letnjim mesecima, kada češće posežemo za hladnim osveženjima i kockicama leda. Naravno, prioritet je čuvanje namirnica u kojima svakodnevno uživamo, poput jaja, mleka, sira ili mesa.

Koje su odlike današnjice?

Sve brži način života, ishrana manjeg kvaliteta prouzrokovana upravo tim gubitkom vremena, a sve nas to dovodi do toga da više i ne znamo šta smo sve kupili, šta nam se nalazi u frižideru i gde sad da smestimo sve što smo doneli iz nabavke… Model Samsung RF65A967ESR/EO odgovara svim današnjim potrebama, ubrzava i olakšava nam svakodnevno funkcionisanje.

Iz tog razloga vam donosimo 5 ključnih karakteristika ovog frižidera, koje ga čine najpotrebnijim u domaćinstvu:

Trostruko hlađenje

Hlađenje kao primarnu funkciju frižidera Samsung je doveo na viši nivo sistemom trostrukog hlađenja. Kako to u praksi izgleda? Nezavisnom kontrolom temperature i vlažnosti sprečava se mešanje mirisa u tri različita odeljka, a ukus i aroma hrane traju duže, bez obzira da li ste unutra ostavili načetu lubenicu, ribu ili sir.

Dupli ledomat

Sa ovim frižiderom budite sigurni da nikada nećete ostati bez leda, čak iako budete pravili žurke svakog dana. Osim kockica leda, dupli ledomat pravi i komadiće leda, koji mnogo brže rashlade piće, a dnevno može proizvesti 2,8 i skladištiti do 3,1 kg leda.

Fleksibilno čuvanje hrane

Ne morate brinuti o svežini i čuvanju vaših namirnica. RF65A967ESR/EO ima poseban Cool Select+ odjeljak za te svrhe. Nezavisno kontrolisanim delom koji se može postaviti u jedan od pet režima – zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso/riba, voće/povrće i napici, pokrili ste sve.

Lak pristup kontrolama

Uz besprekornu eleganciju, jednostavna vrata i minimalistički izgled, posebna pažnja posvećena je pristupu kontrolama. Kontrolni panel je diskretno skriven u unutrašnjosti, ali je istovremeno i lako dostupan čim otvorite vrata. Jednostavan LED displej se nalazi u visini očiju i nadohvat ruke kako biste brzo i lako mogli pristupiti svim kontrolama svog frižidera.

Ogroman kapacitet

Samsung frižider RF65A967ESR/EO izuzetne efikasnosti i funkcionalnosti oduševiće vas i svojim kapacitetom. U njega ćete lako smestiti sve vrste namirnica, bez obzira koliko puta mesečno idete u nabavku. Takođe, donji desni odeljak se može lako pretvoriti iz frižidera u zamrzivač podešavanjam temperature, zbog čega je ovaj model  posebno praktičan i omiljen izbor svima onima kojima je potreban dodatni prostor za zamrzanje.

Više informacija o ovom i drugim Samsung frižiderima potražite na https://www.samsung.com/rs/refrigerators/

 

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin