Peti „Arena No 1 Sport fest“ u Delta City-ju, Gradski Magazin

Peti „Arena No 1 Sport fest“ u Delta City-ju

Više od 900 sportista i 50 sportskih disciplina u okviru tradicionalne „revije sporta“ u atrijumu šoping-mola Delta City

Više od 900 sportista, među kojima su i brojni svetski i državni prvaci, predstaviće preko 50 sportskih disciplina na petom „Arena No 1 Sport festu“, koji će biti održan u atrijumu Delta

City-ja, od 23. do 25. februara. Mačevanje, viteške borbe, streličarstvo, kik boks, aikido, karate, fitnes, ali i moderni plesovi kao što su zumba, break dance i hip hop – samo su neke od disciplina koje će biti predstavljene posetiocima šoping-mola.

Tokom trodnevnog programa, posetioci će imati priliku da vežbaju sa Željkom Vukovićem, petostrukim prvakom države u kik boksu, ali i da učestvuju u brojnim fitnes radionicama koje će biti organizovane u cilju ukazivanja na značaj vođenja aktivnog načina života, za sve generacije. Savete o vežbanju davaće predstavnici sportskih udruženja i poznate ličnosti, među kojima je i Tanja Petrović, svetska prvakinja u karateu.

 Za posetioce koji vole brz ritam i muziku, biće organizovani treninzi zumbe, gde su dobra zabava i osmeh na licu zagarantovani, dok će Vesna Banovčanin, svetska prvakinja u street show plesu, pokazati da godine nisu prepreka za fizičku aktivnost, pa će ove radionice biti namenjene pre svega starijim posetiocima.

 Članovi Udruženja „Beli Orlovi“ demonstriraće viteške borbe, u autentičnoj opremi ručno napravljenoj po uzoru na srednjovekovne viteze. Takođe, posetioci će tokom tri dana sportske manifestacije imati priliku i da se oprobaju u izraelskoj brobenoj veštini Krav Magi, ali i da nauče tehnike mačevanja.

 Ali to nije sve… kako bi program manifestacije bio prilagođen i najmlađima, oni će kroz igru i zabavu imati priliku da se upoznaju sa značajem vežbanja za pravilan rast i razvoj. Pored vežbanja sa trenerima, biće organizovana i druženja sa popularnim junacima – Elsa, Ana i Olaf iz popularnog animiranog filma Frozen, Sportakus, mađioničar Igor Trifunov i mnogi drugi zabavljaće najmlađe.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Modne istorijske priče iz srca grada, Gradski Magazin

Modne istorijske priče iz srca grada

 Malo ko danas zna, kada prolazi ulicom Kneza Mihaila u Beogradu, da su neke od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin