PLAZMA PAKETIĆ ZA VIŠE OD 64 000 ĐAKA PRVAKA, Gradski Magazin

PLAZMA PAKETIĆ ZA VIŠE OD 64 000 ĐAKA PRVAKA

Ministarstvo prosvete i kompanija Bambi potpisali sporazum o darivanju najmlađih osnovaca

Ministarstvo prosvete Republike Srbije i kompanija Bambi potpisali su sporazum kojim će više od 64 000 prvaka dobiti Plazma paketiće. Već prvog septembra Plazma paketići dočekaće nove školarce, a ovim simboličnim gestom kompanija Bambi će im poželeti dobrodošlicu u školske klupe.

PLAZMA PAKETIĆ ZA VIŠE OD 64 000 ĐAKA PRVAKA, Gradski Magazin

Plazma paketići namenjeni prvacima pripremljeni su sa željom da se prvi susret sa školskim klupama dočeka sa radošću i uzbuđenjem, a prvi dan škole učini opuštenijim i razdraganijim. Na ovaj način Ministarstvo prosvete i kompanija Bambi poželeli su mališanima uspešan početak važnog životnog poglavlja.

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović izrazila je zahvalnost kompaniji Bambi na saradnji i organizovanju ove akcije. „Ovaj gest društveno odgovorne kompanije Bambi jasno pokazuje podršku deci i roditeljima u važnom i velikom životnom događaju, a to je polazak u školu. Istovremeno, to je i podrška školama koje organizuju doček prvaka i na ovaj način ćemo svi zajedno da im ulepšamo prvi dan škole“, rekla je Đukić Dejanović.

Generalni direktor kompanije Bambi, Dragan Stajković istakao je da Plazma paketići nisu samo proizvodi u kojima će uživati prvaci, već poklon pun ljubavi koji želi da im poruči da je važno biti prijatelj, drugar, deliti radost i sanjati velike snove. „Uzbuđenje prvog septembra je nezaboravno iskustvo, a mi želimo da ga za male školarce učinimo još posebnijim. Kao kompanija koja ima duboko poštovanje prema zajednici u kojoj posluje, ovom inicijativom želeli smo da pokažemo da verujemo u generacije koje dolaze i podržavamo svaki njihov korak kako bi izrasli pre svega u dobre ljude, a zatim i u profesionalce u svom poslu“, rekao je Dragan Stajković.

Kompanija Bambi više od pola veka nastoji da bude deo srećnog detinjstva donoseći radost i trenutke koji se pamte. Poklon paketi koji će dočekati najmlađe osnovce samo su još jedan primer želje da Bambi bude deo srećnog odrastanja i podrška prvacima u najvažnijim životnim trenucima.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin