Najnovije Vesti
Po lep osmeh nedaleko od muzeja Nikola Tesla, Gradski Magazin

Po lep osmeh nedaleko od muzeja Nikola Tesla

Po lep osmeh nedaleko od muzeja Nikola Tesla, Gradski MagazinKvalitet, brzina rada kao i brojni zadovoljni klijenti koji preporučuju svojim prijateljima rad stručnog stomatologa dr Nikole Bakiša (35) glavne su odlike ovog mladog zubara koji svojim pacijentima vraća savršen  osmeh na lice za rekordno kratkom vreme.

U doba digitalnih tehnologija, ko kaska u ovom segmentu, sigurno neće dobro proći, to je na vreme uočio doktor Bakiš i pacijentima pored najsavremenijih softvera, najkvalitenijih materijala i brze usluge, na raspolaganje stavio i svoje vreme, pa svako ko želi da reši svoj problem sa zubima, može pronaći doktora na svim drustvenim mrežama, kao i putem sajta dentalcorner.rs i zakazati svoj termin. Dobićete odgovor u roku od jednog sata a uslugu možete platiti većinom platnih kartica.

– Mi se maksimalno prilagođavamo našim pacijentima, njihovim potrebama i poslovnim obavezama koje imaju. Imamo veliki broj pacijenta iz inostranstva, po tome smo i prepoznatljivi, tako da njima moramo da nađemo termine koji im odgovaraju upravo zbog dolaska u Beograd. Inostrani pacijenti  dolaze iz cele Evrope, iz Amerike, Kanade,  a tome je u najvećoj meri doprineo online marketing i agencije koje se bave takvim uslugama. Garant kvaliteta je privatna praksa kojom se bavim već sedam godina – priča dr Bakiš.

Inostrani pacijenti u najvećoj meri dolaze zbog odnosa cene i vrhunskog kvaliteta.

– Za čak 20 do 30 odsto smo povoljniji u odnosu na region, a čak četiri puta u odnosu na Kanadu. Komentar pacijenta je da je kod nas bolji kvalitet, jer mi težimo da uvek pružimo besprekornu uslugu kako bismo privukli pacijente – objašnjava on.

Pored same intervencije, u ovoj stomatološkoj ordinaciji u Njegoševoj ulici, inostrani pacijenti mogu da dobiju sve informacije, od toga kako da popune svoje vreme tokom boravka u našoj prestonici, koji restoran da posete, koje znamenitosti, muzeje. Dakle sve mogu da nađu na jednom mestu.

– Najtraženija su usluge iz domena estetske stomatologije, izrada faseta-venira radimo prema najvišim evropskim standardima kvaliteta, jer pacijenti samo za pet dana mogu da dobiju savršeni osmeh. Naravno tokom tog vremena kontrolišemo kvalitet svega od digitalnog prikaza do završetka I cementiranja. Implantologija I implanto-protetik su takodje veoma zastupljene usluge – kaže ovaj mladi stomatolog.

Po lep osmeh nedaleko od muzeja Nikola Tesla, Gradski MagazinSvaki pacijent donosi neku dozu uzbuđenja i emocina kako i sam priznaje dr Bakiš, nekada se i on sam iznenadi kako je neki rad lepo ispao.

– Dugo ću pamtiti kada je jedan bračni par došao sa Grand Kanarije, ona je Slovenka, a on lokalac koji iako mlad, tek 35 godina, bukvalno je 15 godina bio bez zuba. Za tri dana dobio je privremene zubena implantima, a tu njegovu radost i suze kada se pogledao u ogledalo nikada neću zaboraviti. Pre nekoliko dana je bio pacijent iz Montreala, ugrađena su mu samo dva implanta, on je dugo čitao o tome, pomalo se plašio, a kada smo brzo i bezbolno rešili situaciju, otišao je prezadovoljan – iskren je on.

Često dolaze pacijenti koji se plaše zahvata, ali dr Bakiš I njegov tim ima  rešenje I za to, počinje lagano komunikaciju sa pričom o životu pacijenta, koje su okolnosti dovele do problema, to bude jedan opušten razgovor u kom pacijent brzo shvati da je strah neopravdan, jer jedini bol koji ostane je samo onaj od anestezije. Svi zahvati su  potpuno bezbolni i sve se brzo i uspešno završi.

Pored najsavremenijih tehnologija  koriste i najkvaliteniji proizvode poput švajcarskih premium  implantata marke Straumann, čiji je certified partner i sajednom od najboljih zubotehničkih laboratorija u Srbiji, laboratorijom Cvetić.

– Naš tim sarađuje sa vrhunskim specijalistima,  ORL i maksilofacijalnim hirurzima, specijalistima ortopedije vilice, tako da su naši pacijenti sigurno u pravim rukama – zaključuje dr Bakiš.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

popuštanje mera, OD DANAS POPUŠTANjE MERA U SRBIJI: Evo šta ćemo sve moći da radimo i pod kojim uslovima, Gradski Magazin

OD DANAS POPUŠTANjE MERA U SRBIJI: Evo šta ćemo sve moći da radimo i pod kojim uslovima

POSLE skoro šest meseci dozvoljava se početak rada bioskopa i pozorišta (ne znači da će …

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.