, Početak proleća u znaku kvalitetnih filmova, Gradski Magazin
TW_1152.NEF

Početak proleća u znaku kvalitetnih filmova

Proleće je stiglo i sunce nam već danima izmamljuje osmehe i dobro raspoloženje, ali one najveće fanove filmova ni ovo ne može naterati da izostave svoj omiljeni hobi. Bez obzira na prolećnu euforiju i toplije vreme, filmoljupcima ništa ne može da zameni toplinu doma i uživanje u najkvalitetnijem sadržaju, a ukoliko i vi pripadate ovoj grupi, predlažemo vam da odgledate neke od fenomenalnih filmova koji će se ove nedelje emitovati na FilmBox kanalima.

, Početak proleća u znaku kvalitetnih filmova, Gradski MagazinPetak rezervišite za akciju i triler jer će se od 21:45h na kanalu FilmBox Extra emitovati film „FBI: Pregovarač“. Agent Lora Maršan jedan je od najboljih pregovarača u talačkim krizama. Ipak, njen problem je to što radi u muško-šovinističkoj sferi. Kada udruži snage sa svojom ćerkom i zaljubi se u njenog partnera, Maršan će se naći u nevolji do guše. Uživajte u glumi koju donose Elisabeth Rohm, Taylor Anne-Reid i Chandra West, Teach.

Ukoliko volite romantiku, onda je odlična ideja da u subotu pogledate film „Reči“ koji govori o piscu koji se na vrhuncu svog uspeha suočava sa mračnom tajnom i otkriva visoku cenu koju mora da plati zbog krađe dela drugog čoveka. Glavne uloge tumače Bradley Cooper, Zoe Saldana, Jeremy Irons i Dennis Quaid, a film će se emitovati od 19:20h na FilmBox Premium kanalu.

, Početak proleća u znaku kvalitetnih filmova, Gradski MagazinAko vam se dopadne subotnji tv program sa ovog kanala, nemojte ga isključivati ni u nedelju jer ćete od 23:35h moći da uživate u trileru „Nestala“. Kad njena sestra nestane, Džil je ubeđena da se vratio serijski ubica koji ju je kidnapovao pre dve godine. Sada je spremna da se još jednom suoči sa čovekom koji ju je oteo. U glavnim ulogama su Amanda Seyfried, Jennifer Carpenter i Wes Bentley.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin