Počinje 6. sezona programa za osnaživanje mladih Coca-Cola podrška mladima

Besplatan vebinar “Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa”

, Počinje 6. sezona programa za osnaživanje mladih Coca-Cola podrška mladima, Gradski MagazinŠesta sezona programa za osnaživanje mladih, Coca-Cola podrška mladima, počeće 20. jula, vebinarom na vrlo aktuelnu temu – kako se izboriti sa stresom i anksioznošću u svakodnevnom i poslovnom životu. Na vebinaru pod nazivom “Mental Skills trening: Tips&Tricks za prevazilaženje stresa” sa mladima će svoje savete na ovu temu deliti Vesna Kostić, osnivačica Mindfulness centra Beograd i Teodora Miljković, komunikacijska ekspertkinja i preduzetnica, na Instagramu poznatija kao laylareiko.

Vebinar je otvoren za sve zainteresovane mlade koji imaju do 30 godina, uz obaveznu registraciju na  sledećem linku.

Šestu godinu za redom realizujemo naš program osnaživanja mladih, Coca-Cola podrška mladima. Znamo da se mladi suočavaju sa promenljivim tržištem rada, ali i da su poslednje dve godine bile posebno izazovne, zbog svih globalnih dešavanja. Zato novu sezonu našeg programa počinjemo ovom važnom i aktuelnom temom – kako se izboriti sa stresom, kroz koju će nas voditi dve izuzetne predavačice. Verujem da će mladi, iako privremeno odmaraju od školskih i drugih obaveza, naći vreme za ovu edukaciju i steći vrlo važnu veštinu, da na pravi način upravljaju stresom”, poručila je Tijana Grujić, menadžerka za partnerstva sa zajednicom u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

Kroz program Coca-Cola podrška mladima kompanija Coca-Cola HBC Srbija osnažuje mlade znanjima i veštinama, kako bi lakše došli do zaposlenja ili pokrenuli sopstveni biznis. U prethodnih pet godina na ovaj način osnaženo je više od 9.000 mladih.

, Počinje 6. sezona programa za osnaživanje mladih Coca-Cola podrška mladima, Gradski MagazinI ove godine, učesnike očekuje jedinstveni program sa brojnim predavanjima, treninzima i radionicama, tokom kojih će svoja profesionalna iskustva i praktična znanja sa njima deliti vrhunski predavači iz različitih oblasti.

Predavanja i brojni materijali iz prethodnih ciklusa ovog programa dostupni su na sajtu https://coca-colapodrskamladima.com/, gde im mladi mogu pristupiti potpuno besplatno.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak, Gradski Magazin

QLED 98“ i OLED 77“ – Veliki ekrani za vrhunski bioskopski užitak

Istinski ljubitelji filmova znaju da svaki odlazak u bioskop pričinjava ogromno zadovoljstvo. Veliki ekran, jasni …

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin