agro, POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!, Gradski Magazin

POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!

Beogradsko sajmište ponovo će ove godine okupiti znalce i aktere sveta poljoprivrede. Na Agro sajmu od 26. do 28. januara, na rekordnih 30.000 metara kvadratnih, okupiće se renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, mali proizvođači…


Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadnicari, ali firme iz prehrambene industrije. Prvi put će svoju ponudu predstaviti i “SERBIAN CORNER“, privredni generator projekta od nacionalnog značaja “321 Srbija“.

Gazdinstvo mladog para Petrović iz sela Lazarevca pored Kruševca prostire se na više od deset hektara najplodnije zemlje pod zasadima najraznovrsnijeg voća. Produkt tih plodova jesu upravo “Gala Product” hladno ceđeni i drugi voćni sokovi bez konzervanasa, dodatog šećera i veštačkih zaslaživača. “Gala Product” se bavi i proizvodnjom sadnica i svežeg voža. Na sajmu će se predstaviti sa brojnim proizvodima po kojima su poznati u Srbiji, ali i van granica naše zemlje.

agro, POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!, Gradski MagazinTrodnevni konferencijski deo okupiće više od 20 domaćih i stranih govornika, koji će se baviti temama iz oblasti tržišta i plasmana svežeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobicastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina.

Na štandu “Serbian Corner” udruženja “321 Srbija” svoje proizvode predstaviće i destilerija Arsenijević iz Banatskog Karlovca. Destilerija je među najpoznatijim proizvođačima rakija i likera u Srbiji, a dobitnici su brojnih domaćih i međunarodnih priznanja, srebrnih i zlatnih medalja. Na sajmu će se predstaviti sa proizvodima premium kvaliteta.

agro, POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!, Gradski MagazinMeđu izlagačima naći će se i hladno ceđeni, matični sokovi i ostali proizvodi premium kvaliteta od aronije gazdinstva Ćirović. Aronija čija lekovita svojstva su nemerljiva, sastavni je deo svakog proizvoda kompanije Ćirović.

agro, POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!, Gradski MagazinNadaleko poznati proizvodi poput sušenog paradajza u ekstra devičanskom hladno ceđenom 100% maslinovom ulju, ili habanero paprike iz domaćeg zasada, takođe u maslinovom ulju, predstaviće se posetiocima kao deo asortimana kragujevačkog gazdinstva “Iz moje bašte“.

agro, POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!, Gradski MagazinRegionalni lider u proizvodnji voćnih sadnica i loznih kalemova, kompanija AgroCorp Duo predtaviće svoj asortiman i poslovanje na ovogodišnjem Agro sajmu.

U delu primarne proizvodnje AgroCorpDuo DOO se bavi proizvodnjom voća i povrća i rasadničarskom proizvodnjom. U oblasti kooperacijom i otkupom kompanija se bavi otkupom voća i povrća maloprodajom i veleprodajom i obezbeđuje višegoišnje ugovaranje proizvodnje ratarskih, voćarskih i povrtarskih kultura sa primarnim proizvođačima preko 10 otkupnih centara.

agro, POČINJE AGRO SAJAM: “321 Srbija” okuplja najbolje male proizvođače iz Srbije i regiona!, Gradski MagazinAgro Belgrade 2022. podržalo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, Grad Beograd – Sekretarijat za poljoprivredu i USAID-ovog Projekat za konkurentnu privredu.

321 SRBIJA/PRessSerbia.com

O Dalibor

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin