Najnovije Vesti
Počinje Zimski fudbalski turnir “Čukarica 2015”, Gradski Magazin

Počinje Zimski fudbalski turnir “Čukarica 2015”

Sporstski vodič: Počinje Zimski fudbalski turnir”Čukarica 2015”

Ovogodišnji Zimski fudbalski turnir „Čukarica 2015” biće otvoren utakmicom „Baćevac” – „Crvena zvezda” (Mali Mokri Lug), koja će se igrati u subotu, 7. februara, u 11 časova na stadionu FK „Lokomotiva”. U opštini Čukarica danas su izvučeni parovi koji će se na turniru takmičiti do sredine marta.

Ove godine na turniru učestvuje šesnaest klubova: FK „Baćevac”, „Borac” (Ostružnica), „Žarkovo”, „Železnik”, „Komgrap”, „Lokomotiva”, „Policajac”, „Rušanj”, „Brajkovac”, „Sparta”, „Sremčica”, „Čukarički”, „Šećeranac Ada”, „Grafičar”, „GSP Polet”, „Crvena zvezda” (Mali Mokri Lug). Od četvrtfinala pridružiće im se ekipe fudbalskih klubova „Rudar” iz Kostolca, „IMR” iz Rakovice, „Železničar” iz Lajkovca i „Cement” iz Beočina. Promoter ovogodišnjeg turnira je Slobodan Santrač, naš legendarni fudbaler i trener, a predsednik organizacionog odbora turnira Srđan Kolarić, predsednik opštine Čukarica. On je istakao da opština Čukarica dosta ulaže u razvoj sporta, a da je fudbal jedan od sportova koji se na ovoj opštini posebno neguje, o čemu svedoči i već tradicionalni Zimski turnir.

Sve utakmice do polufinala igraće se na stadionu FK „Lokomotiva” (sa veštačkom travom), dok će se polufinale i finale igrati na stadionu (sa veštačkom travom ) FK „Čukarički”.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

cisterne sa vodom za piće, Cisterne sa vodom za piće na više lokacija u gradu!, Gradski Magazin

Cisterne sa vodom za piće na više lokacija u gradu!

Cisterne sa vodom za piće u najprometnijim delovima grada Zbog najavljenih visokih temperatura, Grad Beograd …

Bg Car Show od 22. do 28. marta, Gradski Magazin

Bg Car Show od 22. do 28. marta

Sajam automobila DDOR BG Car Show  u Beogradu održaće se 22-28. marta Sajam automobila DDOR BG …

Leave a Reply

Your email address will not be published.