pedijatrija u fokusu, Podkast Pedijatrija u Fokus – Unapređujemo Roditeljstvo Kroz Znanje i Iskustvo, Gradski Magazin
Podkast "Pedijatrija u Fokusu" - Znanje i Iskustvo za Srećno Dečje Zdravlje

Podkast Pedijatrija u Fokus – Unapređujemo Roditeljstvo Kroz Znanje i Iskustvo

Podkast “Pedijatrija u Fokusu” – Znanje i Iskustvo za Srećno Dečje Zdravlje

Uz dr Tamara Stević-Maslovarić, osnivača podcasta “Pedijatrija u Fokusu” specijalizanta pedijatrije i  dr Katarinu Milošević, renomiranog pulmolog-alergologa pedijatra, razgovaramo o temama koje duboko utiču na roditeljstvo i dečje zdravlje. Njihovo stručno znanje i iskustvo pružaju nam dublje uvide u svet pedijatrije.

“Pedijatrija u Fokusu” je interaktivni i edukativni podcast koji istražuje sve aspekte roditeljstva, dečijeg zdravlja i porodične nege. U planu je snimiti čak 36 epizoda koje će vam pružiti dragocena znanja i podršku u vašem roditeljskom putovanju.

Svaka epizoda nudi korisne informacije, savete stručnjaka i lična iskustva, stvarajući platformu za razmenu znanja i podrške. Tematski spektar je širok, obuhvatajući disajne probleme kod dece, ishranu, alergije, prevenciju i mnoge druge aspekte dečijeg zdravlja. U “Pedijatriji u Fokusu”, naš cilj je da vas obrazujemo, podržimo i inspirišemo na putovanju roditeljstva i dečjeg zdravlja. Pratite nas kako biste uvek bili u toku sa najnovijim epizodama i korisnim informacijama. Vaša deca su naša budućnost, i zajedno ćemo se pobrinuti da ta budućnost bude svetlija i zdravija. Hvala vam što ste deo naše zajednice! 💙👨‍👩‍👧‍👦🎙

U drugoj epizodi “Pedijatrije u Fokusu”, bavimo se temom koja je srce svakog roditelja – briga i nega novorođenčadi. Ovoga puta, imamo čast predstaviti vam našu posebnu gošću, dr Tamaru Krstajić, neonatologa sa Univerzitetske Dečije Klinike Tiršova u Beogradu. Njena stručnost u oblasti neonatalne sevse, kao i članstvo u prestižnim strukovnim organizacijama, govore o njenom posvećenom profesionalnom angažmanu.

Dr. Krstajić nije samo stručnjak u svom polju, već je i aktivna u naučno-istraživačkoj delatnosti, fokusirajući se na neonatalnu sepsu. Njen obrazovni put obuhvata završetak Medicinskog fakulteta u Beogradu, specijalizaciju iz pedijatrije na Univerzitetskoj dečjoj klinici i bogato radno iskustvo u oblasti pedijatrije i neonatologije.

Dr Tamara Stević-Maslovarić:

“Kao majka troje dece, lekar i specijalizant pedijatrije, razumem koliko je važno imati pristup stručnim informacijama i podršci tokom roditeljstva. Naš podcast, ‘Pedijatrija u Fokusu’, nastoji da pruži roditeljima upravo to – znanje i podršku kako bi se osećali sigurno i spremno za sve izazove koji dolaze.Dr Katarina Milošević, renomirani pulmolog-alergolog pedijatar, takođe je deo našeg tima. Njeno stručno znanje i posvećenost dečijem zdravlju čine je izvanrednim savetnikom i sagovornikom.”

pedijatrija u fokusu, Podkast Pedijatrija u Fokus – Unapređujemo Roditeljstvo Kroz Znanje i Iskustvo, Gradski Magazin
Podkast “Pedijatrija u Fokusu” – dr Tamara Stević Masloavaric

Dr Katarina Milošević:

“Svi mi želimo najbolje za našu decu, ali ponekad se suočavamo s neizvesnostima i pitanjima. Kroz ‘Pedijatriju u Fokusu’, možemo zajedno istražiti, razgovarati o tim temama i pružiti odgovore i smernice.”

pedijatrija u fokusu, Podkast Pedijatrija u Fokus – Unapređujemo Roditeljstvo Kroz Znanje i Iskustvo, Gradski Magazin
Podkast “Pedijatrija u Fokusu” – dr Katarina Milosević

Dr. Krstajić:

“Osećam se privilegovano što mogu doprineti zdravlju i dobrobiti najmlađih članova naše zajednice. Briga o novorođenčadi je poseban izazov, ali i velika radost. U ovoj epizodi, podelit ću sa slušaocima svoje iskustvo i savete o nezi novorođenčadi, što će vam pomoći da se bolje pripremite za dolazak novog člana porodice.”

U “Pedijatrija u Fokusu”, naš cilj je da vas obrazujemo, podržimo i inspirišemo na putovanju roditeljstva i dečjeg zdravlja. Pratite nas kako biste uvek bili u toku sa najnovijim epizodama i korisnim informacijama. Vaša deca su naša budućnost, i zajedno ćemo se pobrinuti da ta budućnost bude svetlija i zdravija. Hvala vam što ste deo naše zajednice! 💙👨‍👩‍👧‍👦🎙 #PedijatrijaUFokusu #Podcast #Roditeljstvo #DečjeZdravlje #NegaNovorođenčadi

pedijatrija u fokusu, Podkast Pedijatrija u Fokus – Unapređujemo Roditeljstvo Kroz Znanje i Iskustvo, Gradski Magazin
Podkast “Pedijatrija u Fokusu” – dr Tamara Stevic Masloavaric, dr Katarina Milosevic i dr Milica Radusinović

View this post on Instagram

A post shared by Pedijatrija u fokusu (@pedijatrija_u_fokusu)

O dr Tamari Stević-Maslovarić: Tamara je lekar i specijalizant pedijatrije sa više od 10 godina iskustva u zdravstvu. Kao majka troje dece, Tamara je duboko posvećena roditeljstvu, dečijem zdravlju i porodičnoj nezi. Njen fokus na edukaciju, razumevanje i podršku roditeljima čini je idealnim partnerom za ovaj podcast.

O dr Katarini Milošević: Katarina je renomirani pulmolog-alergolog pedijatar, važan član našeg tima. Njeno stručno znanje i posvećenost dečijem zdravlju čine je izvanrednim savetnikom i sagovornikom. Katarina će svojom stručnošću doprineti dubljoj analizi tema i omogućiti slušaocima da dobiju dragocene uvide iz oblasti pedijatrije.

Produkcija podcasta obavlja se uz podršku AV PRODUCTION TEAM, a studio je opremio Nameštaj Numanović. Producenti su Miroslav Maslovarić i Mladen Stojanović. Izradu digitalnog sadržaja i objavu vrši Community Media digitalna agencija.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin