POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA, POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA, Gradski Magazin

POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA

Velikom žurkom u hangarima Luke Beograd, domaćoj javnosti predstavljen je novi bezdimni uređaj IQOS ILUMA, koji su korisnici u Srbiji sa nestrpljenjem očekivali. U pitanju je najinovativniji proizvod koji ne sagoreva, već zagreva duvan i namenjen je isključivo punoletnim pušačima, koji nisu spremni da se odreknu uživanja u duvanu. Na eventu je bila dozvoljena samo upotreba bezdimnih alternativa, odnosno nije bilo dozvoljeno korišćenje tradicionalnih cigareta.

POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA, POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA, Gradski Magazin
POGLEDAJ KAKO SMO SE PROVELI NA PRVOJ BEOGRADSKOJ ŽURCI BEZ CIGARETA 3

Uz nastupe Bajage i Instruktora, Fantom-a i Deaf in mini, brojne zvanice, predstavnici poslovnog sveta i medija, prvi su imali priliku da vide i probaju ovaj inovativni proizvod, zbog kojeg su ljubitelji IQOS-a, do sada, morali da idu u inostranstvo.

IQOS ILUMA predstavlja najbolji proizvod kompanije Philip Morris, do sada, jer koristi najnoviju i najinovativniju tehnologiju zagrevanja duvana, ali i odgovara na sve zahteve i potrebe punoletnih pušača. U pitanju je  SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM – tehnologija zagrevanja duvana, bez oštrice i potrebe za čišćenjem. Inovativna tehnologija zagrevanja u ovim uređajima, zagreva duvan unutar novih tipova patrona sa duvanom koji se proizvode u Italiji, u fabrici Philip Morris Manufacturing & Technology, u Bolonji. Nova Autostart funkcija automatski počinje da zagreva patronu kada se stavi u držač uređaja. Novi uređaj nema oštricu i omogućava čistiji način zagrevanja duvana. Osim toga, nema sagorevanja, nema pepela, nema duvanskog dima ili  neprijatnog mirisa koji bi mogao da smeta ne samo korisnicima nego i okolini. Istraživanje tržišta koje je PMI sproveo pokazuje da IQOS ILUMA pruža poboljšano iskustvo u poređenju sa prethodnim generacijama IQOS uređaja.

Samo dva dana nakon lansiranja na svečanom događaju, IQOS korisnici će moći da izaberu i kupe jedan od tri IQOS ILUMA uređaja, zasnovana na istoj tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, čime se nivo toksičnih materija u proseku smanjuje i do 95 procenata, u poređenju sa tradicionalnim cigaretama. Iako sadrži nikotin koji izaziva zavisnost i nosi određene rizike, predstavlja bolju opciju, jednostavniji i tehnološki pouzdaniji proizvod za punoletne koji bi inače nastavili da puše.

„Stalnim unapređivanjem portfolia proizvoda koji zagrevaju, a ne sagorevaju duvan, kompanija potvrđuje svoju posvećenost misiji – Budućnost bez duvanskog dima i nastavlja da predvodi transformaciju duvanske industrije ka smanjenju štetnosti. Broj pušača, u mnogim zemljama koje intenzivno sprovode ovu strategiju smanjenja štetnosti, znatno se umanjio, uz upotrebu alternativnih bezdimnih proizvoda, poput uređaja koji zagrevaju. Kompanija Philip Morris, kao svetski lider u proizvodima ove vrste, nastavlja da doprinosi ovim pozitivnim promenama, kako u svetu, tako i na tržištu Srbije. U skladu sa tim, kompanija je nedavno najavila novu investiciju od 100 milona dolara u inovaciju fabrike u Nišu, u cilju pokretanja prve proizvodne linije bezdimnih duvanskih proizvoda u Srbiji“, istakao je prvi čovek ove kompanije u Srbiji Aleksandar Jakovljević.

Na globalnom tržištu, PMI proizvodi bez dima se prodaju na više od 80 tržišta, a kompanija procenjuje da je više od 19,4 miliona punoletnih osoba, širom sveta, već prešlo na IQOS i prestalo da puši. Cilj kompanije je da do 2025. godine, najmanje 40 miliona pušača, koji bi inače nastavili da puše, pređe na proizvode bez duvanskog dima.

Novi IQOS ILUMA uređaji su dostupni na IQOS prodajnim mestima, već od 30. septembra 2023. godine.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

CEFTA i Zajedničko regionalno tržište su instrumenti za ubrzanu integraciju u EU tržište

U Kotoru je održan Regionalni sastanak lidera Zapadnog Balkana pod sloganom “Jedna regija, zajednička vizija”. …

, Drugo i još veće izdanje HR.Weekenda: Interdisciplinarne teme i najveći stručnjaci ove jeseni u Rovinju, Gradski Magazin

Drugo i još veće izdanje HR.Weekenda: Interdisciplinarne teme i najveći stručnjaci ove jeseni u Rovinju

Drugo izdanje izuzetno uspešnog HR.Weekenda održaće se i ove godine u sklopu Weekenda.17, i to …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin