POGLEDAJTE NOVI SPOT BALKAN EKSPRES BENDA

„Poslednji poziv za let u dvoje“ uputio nam je jedan od najboljih prestoničkih klupskih bendova BALKAN EKSPRES pojačan dominirajućim vokalom poznate flautistkinje i džez pevačice – Irene Blagojević.

Iako je posetiocima gradskih žurki prepoznatljiv prvenstveno po energičnim živim nastupima, „Balkan Ekspres Bend“ snimio je ovog puta spot za baladu pod imenom „NE IDI“ koju autorski potpisuje frontmen i gitarista benda, Miroljub Prijović.

Dugi svirački staž ove ekipe vrsnih muzičara, zapaženo prisustvo gudačkih instrumenata i moderan aranžman, oplemenjen setnim i iskrenim stihovima , predstavlja potpuno osveženje u aktuelnoj muzičkoj „ponudi“, dobrano uljuljkanoj u komercijalne „blisko – istočne“ ritmove i predvidljive rime. Zanimljivo je da na ovoj divnoj numeri imate priliku da čujete i još neke poznate glasove, jer su se ovoj sjajnoj ekipi beogradskih muzičara, pored „lead vokala“ Irene Blagojević pridružile i Ivana Selakov i Suzana Dinić (ex „Beauty Queens“ ) u ulogama pratećih vokala.

Time je „Balkan Ekspres Bend“ nastavio svoju tradiciju profesionalne i prijateljske saradnje sa najkvalitetnijim ženskim izvođačima popularne muzike, kao što je Sanja Bogosavljević, takođe bivša članica grupe „Beauty Queens“ sa kojom je ovaj popularni bend snimio prethodni spot za razigranu numeru „Cosmosong“ . Pored Sanje, učešće i na ovoj numeri uzela je i Ivana Selakov kao prateći vokal.

Za sve one koji „danima traže svoju senku“, za sve one koji se pitaju – „ kako počinje, sa reč više ili dodir manje“, za sve one koji u „ćutanju težem od reči“ i „mraku samoće“ još uvek imaju svog „čuvara svetlosti“ , ovo je pesma koja će im biti zanimljiv i dobar saputnik na „letu u dvoje“, baš kao što kažu stihovi pesme „ NE IDI“ .

Miroljub Prijovic, solo gitara, vokal, frontmen

Sanja Bogosavljevic, gostujući vokal

Igor Simić, vokal, udaraljke

Milan Stanković, klavijature

Nebojša Ković, bas gitara, vokal

Đorđe Beljaković, bubanj, vokal

“Balkan Ekspres Bend” nastao je 1997. godine, i od tog vremena prošao je kroz razne transformacije i personalne promene, od akustičnog petočlanog muškog benda, do današnjeg šestočlanog sastava koji, pored pet muških vokala, ima i jedan ženski.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo, Gradski Magazin

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 podižu Galaxy AI na novi nivo

Upoznajte novu verziju Galaxy AI, unapređenu jedinstvenim preklopnim formatom Galaxy Z serije i povezanog Galaxy …

, SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE, Gradski Magazin

SHAPING FUTURES” –  DRUŠTVENO ODGOVORNA INICIJATIVA PRVI PUT U SRBIJI U SARADNJI SA ŠKOLOM ZA NEGU LEPOTE

“Shaping Futures” je internacionalna, društveno odgovorna inicijativa koja uvodi mlade ljude u veštine frizerskog zanata. Inicijativa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin