, Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu, Gradski Magazin

Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu

 

Kraju godine mnogi se raduju upravo zbog novogodišnjih praznika i čaroliji koju donose. Možete je pokrenuti i u svom domu prazničnom dekoracijom i ostalim detaljima. Glavni element je svakako jelka, a zidovi, plafoni, vrata i prozori savršene su pozicije za detalje i dekorisanje. U nastavku delimo sa vama na kako na najlepši način možete od svog doma napraviti divan praznični ambijent.

Blistavi praznični lampioni stvaraju čaroliju u kojoj god prostoriji da se nalaze i sa njima će ceo prostor biti ispunjen novogodišnjom atmosferom. Bez obzira na boje koje preovladavaju u sobi, savetujemo da uvek birate lampione u žutoj nijansi, jer je ta boja svetlosti najprijatnija oku ukoliko dugo boravite u prostoriji gde su postavljeni.

, Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu, Gradski MagazinUkoliko se odlučite za novogodišnje led LAMPICE 30cm, ne morate dodatno da razmišljate o dužini kabla i blizini utičnice, a idealan su izbor za manje venčiće. Dekoracija prozora je takođe veoma lep detalj, posebno ako je u vidu pahulja snega ili motiva Deda Mraza i Sneška Belića. Oslikajte svoje prozore slikama idilične zime koje će vas sasvim sigurno vratiti u detinjstvo.

Ukoliko u ambijentu imate nameštaj u sivoj boji, poput ugaone garniture FIGOovi lampioni će se sjajno uklopiti, a možete dodati i roze detalje i ukrase, koji će osvežiti prostor ukoliko želite da zadržite nežnije note.

Dom možete predivno dekorisati i grančicama zelenila ili delovima jelke koje možete da stavite u lepe vaze, da biste napravili brz i lak aranžman koji može da stoji bilo gde, od klub stola u dnevnom boravku, do trpezarijskog stola u trpezariji.

, Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu, Gradski MagazinTV policu, poput TV police PROWANSJA možete dekorisati bogatim girlandama zajedno sa figurama Deda Mraza i novogodišnjih kugli u staklenoj posudi. Iznad televizora okačite novogodišnji venčić ukrašen NG LED lampicama, a na klub sto dodajte još dekoracije, poput patuljka i ukrasnih jelki sa lampionima.

Novogodišnji ukrasi, osim na jelci, mogu da budu ukras i na vratima ili plafonu, a mogu biti i sjajna dekoracija sa girlandama iznad umetničke slike na primer.

U boji ukrasa možete dodati još neke dekorativne detalje. Ukoliko se odlučite za prazničnu crvenu, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da za dekoraciju iskoristite novogodišnji cvet u vazi. Ukoliko imate police za odlaganje, poput polica u sklopu kreveta FLEXITUDO, one mogu poslužiti za dodatnu novogodišnju dekoraciju kao što je figura irvasa  ili novogodišnji venčić bobice  koji su takođe u tom tonu.

Sa novogodišnjom dekoracijom nikada ne možete preterati, tako da slobodno po svom ukusu i želji uredite prazničnu atmosferu u vašem domu, a tradicionalne novogodišnje pesme, mirisne sveće koje će prostor umirisati na bor, topli čaj od jabuke i cimeta, samo će dodatno doprineti potpunom uživanju.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin