, Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu, Gradski Magazin

Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu

 

Kraju godine mnogi se raduju upravo zbog novogodišnjih praznika i čaroliji koju donose. Možete je pokrenuti i u svom domu prazničnom dekoracijom i ostalim detaljima. Glavni element je svakako jelka, a zidovi, plafoni, vrata i prozori savršene su pozicije za detalje i dekorisanje. U nastavku delimo sa vama na kako na najlepši način možete od svog doma napraviti divan praznični ambijent.

Blistavi praznični lampioni stvaraju čaroliju u kojoj god prostoriji da se nalaze i sa njima će ceo prostor biti ispunjen novogodišnjom atmosferom. Bez obzira na boje koje preovladavaju u sobi, savetujemo da uvek birate lampione u žutoj nijansi, jer je ta boja svetlosti najprijatnija oku ukoliko dugo boravite u prostoriji gde su postavljeni.

, Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu, Gradski MagazinUkoliko se odlučite za novogodišnje led LAMPICE 30cm, ne morate dodatno da razmišljate o dužini kabla i blizini utičnice, a idealan su izbor za manje venčiće. Dekoracija prozora je takođe veoma lep detalj, posebno ako je u vidu pahulja snega ili motiva Deda Mraza i Sneška Belića. Oslikajte svoje prozore slikama idilične zime koje će vas sasvim sigurno vratiti u detinjstvo.

Ukoliko u ambijentu imate nameštaj u sivoj boji, poput ugaone garniture FIGOovi lampioni će se sjajno uklopiti, a možete dodati i roze detalje i ukrase, koji će osvežiti prostor ukoliko želite da zadržite nežnije note.

Dom možete predivno dekorisati i grančicama zelenila ili delovima jelke koje možete da stavite u lepe vaze, da biste napravili brz i lak aranžman koji može da stoji bilo gde, od klub stola u dnevnom boravku, do trpezarijskog stola u trpezariji.

, Pokrenite novogodišnju čaroliju u domu, Gradski MagazinTV policu, poput TV police PROWANSJA možete dekorisati bogatim girlandama zajedno sa figurama Deda Mraza i novogodišnjih kugli u staklenoj posudi. Iznad televizora okačite novogodišnji venčić ukrašen NG LED lampicama, a na klub sto dodajte još dekoracije, poput patuljka i ukrasnih jelki sa lampionima.

Novogodišnji ukrasi, osim na jelci, mogu da budu ukras i na vratima ili plafonu, a mogu biti i sjajna dekoracija sa girlandama iznad umetničke slike na primer.

U boji ukrasa možete dodati još neke dekorativne detalje. Ukoliko se odlučite za prazničnu crvenu, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da za dekoraciju iskoristite novogodišnji cvet u vazi. Ukoliko imate police za odlaganje, poput polica u sklopu kreveta FLEXITUDO, one mogu poslužiti za dodatnu novogodišnju dekoraciju kao što je figura irvasa  ili novogodišnji venčić bobice  koji su takođe u tom tonu.

Sa novogodišnjom dekoracijom nikada ne možete preterati, tako da slobodno po svom ukusu i želji uredite prazničnu atmosferu u vašem domu, a tradicionalne novogodišnje pesme, mirisne sveće koje će prostor umirisati na bor, topli čaj od jabuke i cimeta, samo će dodatno doprineti potpunom uživanju.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti , Gradski Magazin

Kuhinje sa stilom – balans estetike i funkcionalnosti 

Prilikom uređenja kuhinje važno je osigurati balans između estetike i funkcionalnosti. Uređenje vaše kuhinje trebalo …

Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Direktni letovi za fudbalske navijače iz Beograda do Nemačke na utakmice grupne faze reprezentacije Srbije …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin