Najnovije Vesti
pomozite koži, POMOZITE KOŽI I OLAKŠAJTE SVAKODNEVICU, Gradski Magazin

POMOZITE KOŽI I OLAKŠAJTE SVAKODNEVICU

Pomozite koži , posetite Eucerin® savetovališta za negu suve kože koja je posledica dijabetesa i atopijskog dermatitisa


pomozite koži, POMOZITE KOŽI I OLAKŠAJTE SVAKODNEVICU, Gradski Magazin

U Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa i Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis dobićete stručne savete posebno edukovanih farmaceuta i ostvariti pravo na specijalne poklone i pogodnosti pri kupovini adekvatnih Eucerin® preparata!

 “Farmaceutska savetovališta za atopijski dermatitis”, u odabranim objektima ZU Apoteka Lilly drogerie, biće aktivna do 28.februara 2017.godine, a “Savetovališta za borbu protiv dijabetesa” do 31.marta 2017.godine. U ostalim prodajnim objektima ZU Apoteka Lilly drogerie, zainteresovani će moći da dobiju flajere sa informacijama o apotekama u kojima su organizovana savetovališta. Više informacija o aktivnostima i radu savetovališta saznajte na sajtu www.eucerin.rs i www.lilly.rs.

 

Adekvatnom negom do ublažavanja simptoma

U toku više od jednog veka postojanja, u saradnji sa farmaceutima i dermatolozima, Eucerin® posebnu pažnju posvećuje nezi suve kože. Rezultat njihovog rada su, između ostalog, preparati iz Eucerin® Urea Repair Plus i Eucerin®AtopiControl linija, koji svojom formulacijom odgovaraju nezi veoma suve kože koja je posledica dijabetesa i atopijskog dermatitisa. Ovi preparati zadovoljavaju sve kriterijume adekvatne nege u cilju ublažavanja simptoma veoma suve kože osoba obolelih od dijabetesa i atopijskog dermatitisa – nadoknađuju vlažnost, jačaju zaštitinu funkciju kože i smanjuju dalji gubitak vlage. Pored toga, ne sadrže parabene, boje i mirise, a njihova efikasnost i dobra podnošljivost na koži potvrđena je kliničkim i dermatološkim studijama.

pomozite koži, POMOZITE KOŽI I OLAKŠAJTE SVAKODNEVICU, Gradski MagazinEucerin® ekspertiza u nezi suve kože

Osim pouzdanihi i efikasnih preparata, Eucerin® ekspertiza u ovoj oblasti podrazumeva i stručna saznanja koja doprinose smanjenju uzročnika i faktora pojave simptoma veoma suve kože osoba obolelih od dijabetesa i atopijskog dermatitisa, kod odraslih, dece i beba.  Proistekla iz decenijskog iskustva Eucerin istraživačkog centra, a podržana od strane vrhunskih domaćih stručnjaka, ova saznanja, pretočena u veoma praktične savete, sada su dostupna i vama u “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa” i “Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis”, u odabranim apotekama lanca ZU Apoteka Lilly drogerie.

Saveti posebno edukovanih farmaceuta

Posebno edukovani farmaceuti u ovim savetovalištima odgovoriće na sva vaša pitanja i posavetovaće vas kako da pravilno negujete kožu, u cilju ublažavanja i preveniranja simptoma, poput svraba, pucanja, zatezanja… U “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa” dobićete savete o prevenciji, pravilnoj ishrani, preporučenim suplementima…, dok u “Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis”, potražite i savet o merama koje možete preduzeti da biste produžili neaktivne faze bolesti i izbegli okidače akutnih faza. Takođe, ovde ćete dobiti i informacije kako da održavate higijenu veoma suve koja je posledica dijabetesa i atopijskog dermatitisa, kao i kako da  prilagođavanjem vaše svakodnevice, od životnog i radnog prostora do izbora garderobe, ublažite simtome koji izazivaju ne samo fizičke, već i emocionalne neprijatnosti.

U “Savetovalištima za borbu protiv dijabetesa” i “Farmaceutskim savetovalištima za atopijski dermatitis”, svi zainteresovani imaju mogućnost da po povoljnim uslovima nabave preparate iz Eucerin® Urea Repair Plus i Eucerin®AtopiControl linija.

izvor:PRessSerbia.com

O Sinisa Kraljevic

Proveri takođe

testiranje na korona virus, Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev, Gradski Magazin

Od ujutru dodatne laboratorije za testiranje na korona virus na lični zahtev

 S obzirom na uvećan broj zahteva za testiranje na korona virus u proteklih nekoliko dana, …

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“, Gradski Magazin

DIS IZABRAO NAJBOLjE PROJEKTE U OKVIRU PROGRAMA PODRŠKE OBRAZOVANjU MLADIH „ZNANjE ZNA BUDUĆNOST 2020“

Kompanija DIS proglasila je pobedničke projekte u okviru ovogodišnjeg programa podrške obrazovanju mladih u Srbiji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.