, Poslednje dane septembra provedite uz najbolje filmove, Gradski Magazin

Poslednje dane septembra provedite uz najbolje filmove

Čak i oni koji vode aktivan život i vole da su uvek u pokretu, često znaju da uživaju u čarima svog doma uz jesenje popodnevne dremke. Kako bi taj odmor bio još kvalitetniji, FilmBox kanali nude najbolje naslove koji će vam učiniti nezaboravnim svako veče koje provedete uz njih. Okupite društvo, vreme je za opuštanje!

Četvrtak je dan za komediju, a film “Gospođica Niko i Ništa” će se od 22.25h emitovati na kanalu FilmBox Extra. Sarah Jane je nesrećna u ljubavi, živi sa svojom ekscentričnom majkom i radi u firmi Judge Pharmaceuticals kao sekretarica bez ikakve perspektive za unapredjenje. Iznenada dobija unapredjenje na menadžersko, međutim, sa novom pozicijom upoznaje i novi svet konkurencije pun spletkarenja. Sara počinje da eliminiše konkurenciju na jedini način koji zna – ubija. Ipak, na putu ka vrhu upoznaje muškarca svojih snova – detektiva Billa Malloya, koji namerava da otkrije tajne smrti u Judge Pharmaceuticals.

, Poslednje dane septembra provedite uz najbolje filmove, Gradski Magazin
Poslednje dane septembra provedite uz najbolje filmove 4

Ukoliko ste ljubitelj trilera, fenomenalan film ovog žanra, “Prekršeni zaveti” u kome šarmantan, ali problematičan mladić ludi kad ga ostavi žena koju je prethodno zaveo. Od 21h se možete prepustiti ovoj priči koja će se emitovati na FilmBox Premium kanalu i otkriti ishod celog zapleta.

, Poslednje dane septembra provedite uz najbolje filmove, Gradski Magazin
Poslednje dane septembra provedite uz najbolje filmove 5

Nedelju završite još jednom komedijom i to pod nazivom “Džejk na kvadrat”. Ovo je priča o režiseru koji se upušta u novi filmski projekat, koji će mu pomoći da otkrije kako je upropastio svaku vezu u kojoj je bio. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin