, Postignite komfor i u malom stanu, Gradski Magazin

Postignite komfor i u malom stanu

, Postignite komfor i u malom stanu, Gradski MagazinPri uređenju prostora malih kvadratura, potrebno je uložiti dodatni trud i maštu, kako bi u prostor stalo sve potrebno, a da istovremeno izgleda lepo i prostrano. Uz primenu saveta arhitekata i dizajnera enterijera, i ovakvi prostori se mogu urediti tako da ostavljaju utisak komfora.

Ukoliko niste u mogućnosti da kreirate nameštaj po meri, savetuju se kreativna i multifunkcionalna rešenja,  pogodna za male prostore. Odabrani nameštaj, ali i njegov raspored, savršeno odgovaraju industrijskom stilu uređenja, koji može biti i vaš izbor.

Bez obzira na kvadraturu, nijedan životni prostor se ne može zamisliti bez kuhinje. Kuhinja ADELA idealan je izbor za kuhinju u industrijskom stilu. Kao moderni, inovativni dizajnerski koncept, zadovoljiće sve funkcionalne i estetske zahteve.

Neka vaš izbor za trpezariju, umesto trpezarijskog stola većih dimenzija, bude šank, poput bar stola DS-6126-W.OAK, koji će dodatno uštedeti prostor, a poseduje i izuzetno praktične police za odlaganje. Barske stolice su odličan dodatak, a barska stolica BJ-006 savršeno će se uklopiti u ovaj stil.

Za odlaganje svih sitnica ili dekoracije poslužiće nasadna polica SARDINIA NP 500, ukoliko ostane slobodnog prostora u vašoj kuhinji.

Ostatak prostora od 25 kvadrata čini dnevni boravak, čiji je glavni element trosed na rasklapanje ležaj ADRIA, koji je idealno rešenje za višenamensko opremanje doma, jer omogućava dodatni broj mesta za spavanje.

U dnevni boravak možete postaviti i  klub sto BJ-2605, a budući da je transparentan, njegovo centralno postavljanje ne remeti koncept industrijskog dizajna. TV polica je takođe neizostavni deo dnevnog boravka, a predlog TV police uz ovaj stil je TV polica SARDINIA TV 170, koja zbog svoje praktičnosti ostavlja prostora i za odlaganje još nekih stvari, poput knjiga, dekoracije i sl.

Iako na prvi pogled ne izgleda tako, ostaje dovoljno prostora i za predsoblje, a element predsoblja SARDINIA KOM i element predsoblja SARDINIA OG CIV čine dobitnu kombinaciju.

U industrijskom stilu gvožđe se koristi kao ukrasni i strukturalni element, što su dizajneri enterijera Forma Ideale naglasili u spavaćem delu, kombinacijom elemenata nameštaja iz kolekcije SARDINIA. Njihov predlog su bračni krevet SARDINIA 160, noćni ormarić SARDINIA NO2F i garderober SARDINIA 220 OG, čiji je benefit način otvaranja kliznim mehanizmom, jer ne zahteva dodatni prostor i veću udaljenost od bračnog kreveta.

Ukoliko ste ljubitelj neobrađenih materijala, materijalima poput opeke ili betona doprinećete industrijskom izgledu doma. Naravno, multifunkcionalni nameštaj odgovarajućih dimenzija je obavezan, kako biste postigli maksimalan komfor i obezbedili pravi osećaj doma. Uz primenu svih ovih saveta, ostaje vam samo da uživate u svom malom carstvu.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini, Gradski Magazin

Značajne promene na čelu kompanije Nelt u Bosni i Hercegovini

Cerovina novi potpredsednik Grupe, Sikimić od 1. maja nova izvršna direktorka Nelt Grupa je u …

, Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra, Gradski Magazin

Otvoren je novi salon Forma Ideale u poslovnom delu Sava Centra

„Za svaki deo vašeg doma, u svakom delu Beograda“ Novi Forma Ideale salon, šesti po …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin