Odjeci idile, POVODOM DANA ŽENA: “Odjeci idile” na Gardošu, Gradski Magazin

POVODOM DANA ŽENA: “Odjeci idile” na Gardošu

Na Gardošu (Grobljanska 9) se povodom dana žena održava poetsko-muzičko veče ODJECI IDILE u organizaciji “String instrument galerije” u 17č.


Veče je inspirisano potrebom da se slavi život žene i da se ona kao plemenito stvorenje uzdigne na mesto dostojno svoje veličine i ljubavi, da se prenese poruka da je dan žena svaki dan i da njeno postojanje treba neprestano u pesmu utkati.

Odjeci idile, POVODOM DANA ŽENA: “Odjeci idile” na Gardošu, Gradski Magazin

Pesnik Milan Gajić će govoriti stihove iz zbirke pesama “Idila se u snu snila”, dok će svojim glasom ulepšati veče tenor Mirko Milanović, a za klavirom će biti pijanista Aleksandar Krunić.

Izvor: PRessSerbia

O Marija S.

Proveri takođe

dino merlin, Dino Merlin očarao Beograđane: u Areni zavladao huk koji će još dugo odjekivati u istoriji muzike ovih prostora!, Gradski Magazin

Dino Merlin očarao Beograđane: u Areni zavladao huk koji će još dugo odjekivati u istoriji muzike ovih prostora!

Prvi od četiri koncerta u “Štark areni”. Dino Merlin je prvim od ukupno četiri koncerta …

EXIT, Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!, Gradski Magazin

Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće!„Into the Unknown“ Ilije Djokovica i Teye Flow u samo pet dana na čak dve Beatport liste!

Nakon dva veoma uspešna EXIT Soundscape izdanja, među kojima su „Universe“ koje potpisuju Space Motion …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin