Najnovije Vesti

Povratak Gibsona na filmska platna u ostvarenju “ZAŠTINIK”

Povratak Gibsona na filmska platna u ostvarenju “ZAŠTINIK”.

Osvajač ženskih srca, Mel Gibson, vraća se na filmsko platno u velikom stilu. Glumac, reditelj, producent, ovoga puta dolazi nam kao “Zaštitnik” i spašava ne samo ono najvažnije u životu svakog čoveka, već i nas same!

povratak, Povratak Gibsona na filmska platna u ostvarenju “ZAŠTINIK”, Gradski Magazin

Nakon četvorogodišnje pauze Mel Gibson se vraća u novom filmu pod nazivom Zaštitnik, koji nam u domaće bioskope dolazi 15. septembra.

Bazirana na istoimenom romanu, radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka (Gibson), čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se  Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u ,,igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos.

U filmu igraju i  Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks, dok režiju potpisuje Žan-Fransoa Riše poznat po filmu Državni neprijatelj br.1.
 
Zaštitnik u bioskope stiže u septembru,  a do tada pogledajte trejler.

Mel Gibson (engl. Mel Columcille Gerard Gibson) je američko-australijski filmski glumac, režiser i producent rođen 3. januara 1956. godine Pikskilu, savezna država NJujork, SAD. Postao je poznat po filmovima Pobesneli Maks i Smrtonosno oružje, a kasnije i po filmu Hrabro srce za koji je dobio brojne nagrade. Pipl magazin (People magazine) ga je 1985. godine proglasio za najseksepilnijeg muškarca na svetu.

Gibson se 1980. godine venčao sa Robin Mur sa kojom je dobio sedmoro dece: Hanu (1980), blizance Edvarda i Kristijana (1982), Vilija (1985), Luisa (1988), Majloa (1990) i Tomija (1999).

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

   COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu, Gradski Magazin

  COVID pandemija ubrzala rast svesti o važnosti reciklaže – 86% Evropljana smatra da je neophodno više učiniti za životnu sredinu

Velika većina Evropljana izjavila je da će, nakon COVID-19, biti važnije nego ikad da brinemo …

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!, Gradski Magazin

ZASENIĆE SVETSKE ZVEZDE: AMINA OSVAJA REGION!

Zvezda regionalne influens scene Amina Efendić polako ali sigurno obara balkanske rekorde, a uporedo sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published.