Povratak Kišobran žurke u Drugstore, Gradski Magazin

Povratak Kišobran žurke u Drugstore

Kišobran se vraća u Drugstore

Tradicionalno moderna žurka se vraća u betonsku halu gde su ispuštane litre znoja i kilogrami sreće na raznim rejv žurkama. Dođite da se izđuskate pod jakim svetlima, ali i po mračnim ćoškovima ovog velikgo prostora. Kruziraće se između dva stejdža, stvaraće se intima između slike i zvuka i stavljaće se tačka na ovu zimu, ako se može tako nazvati!

Spremite se za proslavu nove Florens, ironičnog oca Džona Mistija, zgodne Vakcine, psihodelične pande, pevljive Godine & Godine i sve nove i stare indi rok i elektro hitove. Podsetićete se starijih velikana, ispoštovaće se mlade nade, skakaće se uz proverene indi hitmejkere, plesaćemo uz hipnotišuće melodije.

Poenta žurke je da se spremno dočeka proleće!

Kišobran žurka će se održati u subotu, 28. februara, KC Drugstore.

Vidimo se!

Za neupućene Kišobran je organizacija koja se bavi promocijom nezavisne kulture i umetnosti.

Kišobran je grupa dobrih drugara koja od 2008. organizuje žurke indie i alternativne muzike, eksperimentiše sa vj-ingom i fotografijom, organizuje koncerte i promoviše art projekte koji im se dopadaju.Kišobran žurka im je omogućila da upoznaju dosta novih talentovanih drugara, da gostuju na većini festivala u regionu i da se bave još nekim stvarima koje su blisko vezani za muziku koju volimo.

Tako je nastala VJ zajednica. Tri godine su rezidenti Main Stage-a EXIT-a, imaju i stalnu saradnju sa Markom Nastićem, redovni su na žurkama sa inostranim DJ-evima koje organizuje KOZMIK kolektiv. A pored svega toga glavni fokus im je uvek bio na njihovim žurkama gde se trude da predstave sve ono novo sa čime eksperimentišu iz sfere vizuelnih umetnosti.

Svakog četvrtka uređuju Zaokret: nespretni mali test poligon za različite ideje na kome se okupljaju drugari i koji nekako uvek ispadane super. Zimi su u bifeu Ventil a leti u bašti KC Grad-a.

Njihova top deset godišnja lista je takođe ušla u svoju petu godinu postojanja. Svake godine sve se više ljudi pridružuje izboru pesme koja je na njih ostavila najveći utisak. Prethodnih par godina uređivali su internet radio seriju koju su zvali Sitcom. I dalje su sve epizode dostupne na mixcloud-u. Sada ni je svakog utorka kuća Radio B92 gde od 22h do ponoći puštaju muziku i ćaskaju sa drugarima.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS, Gradski Magazin

Milka pokreće veliku nagradnu igru OMILJENI MILKA UKUS

Milka, jedan od najpoznatijih svetskih brendova čokolade, poziva vasda učestvujete u velikoj nagradnoj igri pod …

Modne istorijske priče iz srca grada, Gradski Magazin

Modne istorijske priče iz srca grada

 Malo ko danas zna, kada prolazi ulicom Kneza Mihaila u Beogradu, da su neke od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin