Kišobran, Povratak Kišobran žurke u Drugstore, Gradski Magazin

Povratak Kišobran žurke u Drugstore

Kišobran se vraća u Drugstore

Tradicionalno moderna žurka se vraća u betonsku halu gde su ispuštane litre znoja i kilogrami sreće na raznim rejv žurkama. Dođite da se izđuskate pod jakim svetlima, ali i po mračnim ćoškovima ovog velikgo prostora. Kruziraće se između dva stejdža, stvaraće se intima između slike i zvuka i stavljaće se tačka na ovu zimu, ako se može tako nazvati!

Spremite se za proslavu nove Florens, ironičnog oca Džona Mistija, zgodne Vakcine, psihodelične pande, pevljive Godine & Godine i sve nove i stare indi rok i elektro hitove. Podsetićete se starijih velikana, ispoštovaće se mlade nade, skakaće se uz proverene indi hitmejkere, plesaćemo uz hipnotišuće melodije.

Poenta žurke je da se spremno dočeka proleće!

Kišobran žurka će se održati u subotu, 28. februara, KC Drugstore.

Vidimo se!

Za neupućene Kišobran je organizacija koja se bavi promocijom nezavisne kulture i umetnosti.

Kišobran je grupa dobrih drugara koja od 2008. organizuje žurke indie i alternativne muzike, eksperimentiše sa vj-ingom i fotografijom, organizuje koncerte i promoviše art projekte koji im se dopadaju.Kišobran žurka im je omogućila da upoznaju dosta novih talentovanih drugara, da gostuju na većini festivala u regionu i da se bave još nekim stvarima koje su blisko vezani za muziku koju volimo.

Tako je nastala VJ zajednica. Tri godine su rezidenti Main Stage-a EXIT-a, imaju i stalnu saradnju sa Markom Nastićem, redovni su na žurkama sa inostranim DJ-evima koje organizuje KOZMIK kolektiv. A pored svega toga glavni fokus im je uvek bio na njihovim žurkama gde se trude da predstave sve ono novo sa čime eksperimentišu iz sfere vizuelnih umetnosti.

Svakog četvrtka uređuju Zaokret: nespretni mali test poligon za različite ideje na kome se okupljaju drugari i koji nekako uvek ispadane super. Zimi su u bifeu Ventil a leti u bašti KC Grad-a.

Njihova top deset godišnja lista je takođe ušla u svoju petu godinu postojanja. Svake godine sve se više ljudi pridružuje izboru pesme koja je na njih ostavila najveći utisak. Prethodnih par godina uređivali su internet radio seriju koju su zvali Sitcom. I dalje su sve epizode dostupne na mixcloud-u. Sada ni je svakog utorka kuća Radio B92 gde od 22h do ponoći puštaju muziku i ćaskaju sa drugarima.

O Zorica Stojković

Proveri takođe

, Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri, Gradski Magazin

Istraživanje: Deca više ne žele da budu nastavnici i lekari već influenseri

Deca više ne žele da postanu nastavnici, lekari i biznismeni već influenseri, pokazalo je novo …

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin