Povratak rolki na velika vrata!, Gradski Magazin

Povratak rolki na velika vrata!

Zima još uvek tehnički nije stigla, ali sve hladnije vreme i te kako nagoveštava da je jako blizu. Ormane smo odavno napunili toplim stvarima, a nešto što će definitivno biti ’must have’ na našim policama su rolke.

Povratak rolki na velika vrata!, Gradski Magazin

Što se tiče mode, zima 2014/15 će sigurno biti obeležena rolkama, kako muškim, tako i ženskim modelima. Možda u proteklih par godina rolke nisu bile toliko moderne i popularne, već su podsećale na nešto što bi nam naše bake preporučile da obučemo kako bi nam bilo toplo oko vrata, po mogućstvu da budu vunene i pletene, ipak, rolke se ove sezone u modnu industriju vraćaju na velika vrata. Plakar jednog ’džentlmena’ i muškarca koji drži do svog izgleda, moraće u svom repertoaru sadrži ovaj komad odeće.

Povratak rolki na velika vrata!, Gradski Magazin

Osim što će Vas sačuvati od hladnih dana koji tek predstoje, rolka će Vam dati izuzetno sofisticiran izgled, bilo da je kombinujete uz neki dobar jeans i kanadjanke(ukoliko ste ljubitelj ’street style-a’), ili da je u pitanju elegantan, poslovni stajling koji uključuje pantalone, cipele, sako ili kaput-rolka će se svakako uklopiti i odati utisak sigurnog muškarca, punog samopouzdanja, koji je u trendu i odlično zna šta radi.

Povratak rolki na velika vrata!, Gradski Magazin

Definitivno ćete moći da date svojoj mašti slobodu i da sa rolkom izgledate i ’classy’ i ’casual’ u isto vreme.

Što se tiče ženskih trendova, mnogi kažu da žene upravljaju svetom mode, tako da nikako ne smemo na to zaboraviti. Ženske rolke su takodje praktične, tople a pogotovo one ’oversized’ koje su duže i mogu da se nose na jeans, helanke ili ’boyfriend jeans’(što je takodje obeležilo ovu modnu sezonu). Jedna stvar koja je jako bitna jeste da, kada su ’oversized’ rolke u pitanju, naročito ako se kombinuju uz baggy jeans, treba paziti na dužinu u donjem delu, jer ako je rolka predugačka, optički može skratiti dužinu nogu žene, a to ni jedna dama ne bi želela kao ni njena jača polovna.

Povratak rolki na velika vrata!, Gradski Magazin

Uživajte, budite praktični, pratite modu ali nikako slepo, i nosite ono u čemu se osećate isključivo prijatno i udobno, samo tako ćete moći da postignete željeni efekat i poruku koju svojoj okolini želite da pošaljete svojim stajlingom.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Lisca, Brzi Lisca vodič za izbor prave debljine čarapa, Gradski Magazin

Brzi Lisca vodič za izbor prave debljine čarapa

Svi znamo da su čarape sa gaćicama idealno rešenje da u hladnim danima ostaneš moderna, …

Boja, 5 BOJA SE OVE ZIME VRAĆA NA MODNI RADAR: Od neon tonova do moćne ljubičaste, one će biti apsolutne vladarke sezone, Gradski Magazin

5 BOJA SE OVE ZIME VRAĆA NA MODNI RADAR: Od neon tonova do moćne ljubičaste, one će biti apsolutne vladarke sezone

Kada je reč o trendovima tokom zime 2023. godine 5 boja se već izdvojilo, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin