, Poznati fotograf Dean West pokazao kako izgleda putovanje uz  The Frame TV, Gradski Magazin

Poznati fotograf Dean West pokazao kako izgleda putovanje uz The Frame TV

, Poznati fotograf Dean West pokazao kako izgleda putovanje uz  The Frame TV, Gradski MagazinAustralijanski umetnik koji je studirao na Queensland College of Art, Dean West, najpoznatiji je po svojim kompleksnim i visoko cenjenim fotografijama koje svakodnevne pojave verno prikazuju van područja prirodne stvarnosti. U nedavnom intervjuu pohvalio je Samsung The Frame televizore na kojima su, od sada, dostupna njegova dela.

Poznati australijanski umetnik Dean West putuje po kontinentima kako bi napravio fotografije koje prikazuju osvežavajući prvi skok u luksuzni bazen i osećaj sunčeve topline na tropskoj plaži. West svojom umetnošću nastoji da pruži beg od stvarnosti i uvek se vraća pejzažima koji su topli i svetli – ili, kako ih sam opisuje, “mestima na kojima biste radije bili“.

Kao jednu od glavnih karakteristika, izdvojio je kvalitet slike The Frame QLED 4K jer predstavlja savršen medij za njegova dela koja će biti prikazana hiljadama ljudi širom sveta. Tehnologija Quantum Dot omogućava prikaz više od milijarde boja u stopostotnom volumenu boja, čime Westova umetnička namera može da zasija na ekranu sa živopisnom i preciznom reprodukcijom boja.

Tehnologija igra ključnu ulogu u širenju umetnosti. Ona daje mnoštvo platformi čiji korisnici, na različitim uređajima, mogu prikazati svoja dela i uživati u umetničkom radu. Samsung The Frame jedan je od tih uređaja. „Već smo videli kako se divno spajaju svetovi umetnosti i tehnike. Umetnici su oduvek koristili najbolje alate koji su im bili dostupni u to vreme, a nastaviće to činiti i dalje, u korak s napretkom tehnologije“, primećuje West.

Karakteristka Trgovina umetničkim delima na Samsung The Frame televizorima pruža pristup obimnoj biblioteci umetničkih dela za svačiji ukus ili raspoloženje. Ova neprestano rastuća kolekcija sadrži dela iz različitih vremenskih razdoblja, a trenutno joj doprinose 47 svetskih partnera i 626 umetnika.

Petnaest Deanovih dela od sada je dostupno i na The Frame-u.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

, Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati, Gradski Magazin

Ako do sada niste, ova tri filma morate odgledati

Prolećni dani nas već dugo mame da sve svoje slobodno vreme provodimo napolju – pored …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin