Najnovije Vesti
poznati, POZNATI OTKRIVAJU ŠTA JE IDEALAN ŠOPING, Gradski Magazin

POZNATI OTKRIVAJU ŠTA JE IDEALAN ŠOPING

POZNATI OTKRIVAJU ŠTA JE TO ZA NJIH IDEALAN ŠOPING

Osvojte kartice za šoping od 250.000 dinara u velikoj UŠĆE nagradnoj igri

Kad bih ja bio jedan od dobitnika nagrade od 250.000 dinara, novac bih potrošio  na putovanja – kaže frontmen grupe „Tropiko bend“ Aleksandar Sale Cvetković, odgovarajući na pitanje šta bi uradio, ukoliko bi dobio jednu od nagrada koje UŠĆE Shopping Centar daruje za svoj 7. rođendan.

Kaže da bi mu dobrodošao jedan takav odmor, pogotovo nakon koncerta, da odmori malo.

– Deo novca bih potrošio na neke ljude koji ga nemaju, a sve što im treba kupio bih im isključivo u UŠĆU.  Inače, često sa svojom porodicom dolazim u Centar, jer mi izuzetno prija. Osećam se opušteno, a možemo dobro da se provedemo, da kupimo kvalitetne stvari za decu, i za nas . UŠĆE ima sve što nam je potrebno – kaže Cvetković. 

Poznata kupoholičarka je i popularna pevačica Tijana Dapčević, kojoj je redovan partner u šopingu sin Vuk.

– Obožavamo UŠĆE, jer nam je ovde sve po meri. Zato često dolazimo. Zaista nam prija da prošetamo po centru, jer ima dosta sadržaja za decu, i za mene. Moja naredna kupovina će sigurno biti tamo, jer planiram da kupim neke dobre farmerke, pa ću verovatno ovih dana ići da ih odaberem – kaže Dapčević.

Popularni voditelj Vladimir Đorđević, bar jednom nedeljno sa suprugom i decom dolazi u Centar.

– UŠĆU za rođendan želim da se nikako ne menja, jer je sve savršeno. A, kad bolje razmislim nema šta da se menja. Ceo koncept je prilagođen ljudima, od sedam do 77, i izvan tih granica – kaže Đorđević. 

Jedini problem koji ima, je to što ostane i po šest sati, a da pri tom ne primeti gde je vreme proletelo.

– Suprugu i decu ne mogu da „izbacim“ iz prodavnica sa dečjim stvarima. Ne znaju da izađu. Nakon šopinga obavezno odemo na ručak. Pohvalno je, to što je ceo jedan sprat posvećen hrani, znate i sami koliko to Srbi vole, pa možemo da biramo do mile volje šta ćemo da jedemo. Kome se to ne bi svidelo? Nakon ručka, obavezno odemo u bioskop, a kad pogledam na sat ne mogu da verujem gde je vreme proletelo, jer ispada da smo ostali čitavih šest sati – kaže Đorđević.

Do vrednih nagrada koje je UŠĆE Shopping Centar možete doći sa samo jednom ili dve kupovine u Centru, tokom rođendanskog meseca aprila, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara. Na taj način automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana”, koja donosi 777 nagrada.

Čak sedam najsrećnijih učesnika imaće priliku da osvoji kartice sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće vaučer na 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon vaučer od 2.000 dinara.

Rođendansko slavlje će trajati sve do 30. aprila. Tokom tog perioda posetioce očekuje mnoštvo zabave i pregršt iznenađenja.

O Tamara Stević

Proveri takođe

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!, Gradski Magazin

Milica Jević Drndarević: “Stara planina me je pripremila za nove radne pobede”!

Milica Jević Drndarević, prva solistkinja Narodnog pozorišta u Beogradu iskoristila je slobodno vreme za odmor …

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?, Gradski Magazin

Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?

Od proglašenja pandemije COVID-19, malo je ljudi na planeti koji nisu „izbačeni iz koloseka” i …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.