Kazini, Poznati u provodu u letnjoj Kazini, Gradski Magazin

Poznati u provodu u letnjoj Kazini

Poznati u provodu u letnjoj Kazini: Đorđe Đoković, Stefan Jovetić i Marko Vešović, Bojan iz Lexington benda…

Đorđe Đoković, najmlađi brat prvog tenisera sveta Novaka Đokovića,fudbaleri Stefan Jovetić i Marko Vešović kao i Bojan iz Lexington benda sjajno su se provodili na prestonički splav Port by Community.
Kazini, Poznati u provodu u letnjoj Kazini, Gradski Magazin
Đorđe Đoković sa drugarima
​Vidno raspoložen Đorđe je došao na splav sa svojim prijateljima. Svo vreme je bio vidno raspoložen jer njegov brat Novak niže pobedu za pobedom. Najviše se obradovao kada se mikrofona latio Bojan iz „Leksington benda“, koji je otpevao nekoliko pesama zajedno sa Magla bendom i podigao celo Đokovićevo društvo na noge kao i poznate fudbalere.

Bojan je posle velikog Beogradskog koncerta na „Stadionu“ izjavio da u prestonici neće nastupati do daljnjeg i ako je te večeri izašao u društvu verenice i prijatelja ,da se malo provede rešio je da za brata i prijatelje Novaka Đokovića kao i za sjajne fudbalere Stefana Jovetića i Marka Vešovića ,otpeva nekoliko hitova „Leksington benda“, što su i ostali gosti propratili pevajući uglas s njim.
Kazini, Poznati u provodu u letnjoj Kazini, Gradski Magazin
Bojan iz „Leksington benda“
SPLAV PORT by Community je novootvoreni beogradski splav čiji će vas enterijer ostaviti bez daha. Svakako najekskluzivnije mesto za noćni provod u Beogradu, mesto koje je letnjoj sceni beogradskog noćnog života dugo falilo. Klub splav Port se nalazi na ušću Save u Dunav, sa fenomenalnim pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu. Na splavu Port možete očekivati najbolje bendove domaće scene i gostovanja najvećih muzičkih zvezda. Na splavu Port ćete moći da sretnete različite tipove gostiju, bez mlađe populacije i devojke koje prate poslednje modne trendove. Klub splav Port će ovog leta predstavljati pravi hit na reci, nezaobilazno mesto za sve klabere željne dobrog provoda ali i dobrog društva. Zašto je splav Port pravo mesto za vas? Fenomenalna lokacija kluba, sa pogledom na Kalemegdan i Sabornu crkvu. Najbolji klubski bendovi i velika gostovanja Najlepše gradske ekipe koje posećuju ovo mesto. Veliki parking za sve goste splava Port.

O Bojana Djurovic

GiO urednica, mail: bojana.djurovic@gradskimagazin.rs

Proveri takođe

115, Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije, Gradski Magazin

Obeleženo 115 godina diplomatskih odnosa između Egipta i Srbije

U četvrtak, 23. novembra Fontana Slavija u Beogradu bila je osvetljena bojama egipatske zastave, u …

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda, Gradski Magazin

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra u znaku bogatog sadržaja i prepozantljivo dobrog provoda

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin