Savamala, PRATEĆI PROGRAM SAVAMALA BOOK FESTA, Gradski Magazin

PRATEĆI PROGRAM SAVAMALA BOOK FESTA

Od 22. do 28. marta, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), održaće se prvi Savamala Book fest, u organizaciji Mikser House-a, City Magazina i MakArt Distribucije, a podržan od strane Erste Banke.

Tokom sedam dana trajanja festivala publika će imati priliku da na drugačiji i nov način iskusi kulturu čitanja i knjige, a prvi savamalski festival knjige, svečano će otvoriti ovogodišnji dobitnik NIN-ove nagrade, Filip David.

Prvog dana festivala u 19 časova, Filip David, Biljana Srbljanović i Vladimir D. Janković, vodiće razgovor o intrigantnom romanu Mišela Uelbeka “Pokoravanje”, dok će se u 20 časova održati predstvljanje knjiga izdavačke kuće LOM, “Venerini i ostali bregovi” i “Sabrina”. Narednog dana će se u 12 časova odviti dečija čitalačka radionica posvećena knjizi “Baka gangster”, dok je večernji program rezervisan za razgovor sa Bojanom Babićem “Da probate nešto ilegalno” u 19 časova i “O knjigama na million načina: o biblioterapiji, Book klubu i izdavaštvu” u 20 časova.

Treći dan festivala, 24. mart, rezervisan je za promociju knjiga “Da li ste vi žaba” (12 časova), izdavačke kuće Odiseja, “U susret beogradskom čitaču” (19 časova) i razgovor povodom knjige “Destinacija kao brend / Uzbudljivi gradovi” izdavačke kuće Clio o kojoj će govoriti Milena Dragićević Šešić, Petar Peca Popović i Goran Tomka (20 časova). Vladimir Arsenijević, Ana Pejović i Mariane Jungmajer će 25. marta u 19 časova predstaviti festival “Krokodil” dok će sat vremena kasnije Obrad Savić i Jovan Cekić predstaviti nova izdanja FMK-a.

Četvrtak će biti u znaku stripa, kada će Boris Stanić i izdavačka kuća Komiko upoznati posetioce sa biografijama u stripu (18 časova), System Comics će prezentovati album “Linije fronta” izdat povodom obeležavanja stogodišnjice Prvog svetskog rata (19 časova), a Darkwood izdavaštvo će u 20 časova razgovarati o popularizaciji stripova kroz masovne medije. U petak, 27. marta, u 19 časova, Mikal Hem, Vojislav Lalić, Sofija Vuković vodiće razgovor o knjizi “Želite li da postanete diktator (priručnik)”, dok će u 20 časova knjige potpisivati Jelena Lengold.

Prvi Savamala Book fest biće otvoren za posetioce od 22. do 28. marta, od 12 do 22 časa, odnosno od 10 do 22 časa u subotu, jednodnevna ulaznica je 100 dinara, dok je komplet ulaznica za sve dane festivala 350 dinara.

www.mikser.rs  

www.makart.rs

www.citymagazine.rs

 

PROMO VIDEO FESTIVALA:

O Gradski Magazin

Proveri takođe

, Osećaj komfora u malim enterijerima, Gradski Magazin

Osećaj komfora u malim enterijerima

Uređenje malih prostorija može biti izazov, ali adekvatno planiranje je prilika za uživanje i buđenje …

, Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima, Gradski Magazin

Kompanije Mondelēz International and Lotus Bakeries udružile snage u nameri da omoguće rast brenda Biscoff® u Indiji i kreiraju kobrendirane inovacije u kategoriji čokolade na ključnim tržištima

Mondelēz će vršiti proizvodnju, plasman, distribuciju i prodaju Lotus Biscoff® brenda u Indiji, značajno šireći …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin