, Prava prilika za štednju na sigurnom u NLB Komercijalnoj banci, Gradski Magazin

Prava prilika za štednju na sigurnom u NLB Komercijalnoj banci

Važno je da na vreme mislimo na budućnost – kako bismo oživeli svoje ideje, ostvarili ambicije, ispunili želje i bili spremni za sve što dolazi!

Zbog toga je, povodom Svetske nedelje štednje, NLB Komercijalna banka osigurala posebne uslove, različite periode oročenja i atraktivne kamate za sve klijente koji sredstva polože do kraja godine, odnosno, do 31. decembra. Posebna ponuda odnosi se na oročene iznose od najmanje 5.000 evra ili dolara, odnosno, najmanje 500.000 dinara, dok su za depozite veće od 50.000 evra ili dolara predviđene dodatne pogodnosti.

Tradicionalni odnos poverenja sa klijentima, pouzdanost i stimulativne kamate, osigurale su NLB Komercijalnoj banci poziciju lidera bezbrižne štednje. Kao sistemska banka na tržištu Srbije, sa gotovo milion aktivnih klijenata, danas je sinonim za sigurnost, poverenje i dugu tradiciju u ovom segmentu.

Zato, ukoliko već niste, pozivamo vas da više detalja o ponudi potražite na sajtu NLB Komercijalne banke – (https://www.nlbkb.rs/stanovnistvo/stednja) – i iskoristite pravu priliku za štednju na sigurnom, a mi ostajemo vaš pouzdan partner i podrška u ostvarenju svih životnih planova.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu, Gradski Magazin

Baštenski komadi za sopstvenu prolećnu idilu

Kada nam dođu topliji dani, svi poželimo da što više vremena provodimo van kuće. Pored …

, Uživanje u prazničnoj trpezi, Gradski Magazin

Uživanje u prazničnoj trpezi

Uskršnji praznici su vreme radosti, obnove i zajedništva. Jedan od najlepših načina da se ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin