, Praznici mirišu na udobnost, Gradski Magazin

Praznici mirišu na udobnost

, Praznici mirišu na udobnost, Gradski MagazinDa li ste već odlučili gde ćete proslaviti Novu godinu i božićne praznike? Neki će ipak sačekati poslednji momenat da se odluče. Svakako biće i onih koji će praznike dočekati u svojim domovima u prazničnom okruženju i raspoloženju.

Bez obzira na to gde ćete provesti sam čin dočeka svi sigurno želite da vam dom bude okićen i pripremljen za mali predah koji uvek sledi tokom praznika i nakon provoda. Za dizajnere enterijera Forma Ideale ovo je pravo vreme da vas posavetuju kako je moguće praktičnim detaljima i jednostavnom dekoracijom ukrasiti dom i pripremiti se sa trenutak idealnog odmora.

Predlog je početi od crvene boje koja bi trebalo da preovladava dekoracijom asocirajući na praznični duh. Sistem elementa HUD prožet crvenom dekoracijom uz novogodišnju jelku i tradicionalnu čarapu koja visi na vitrini HUD uvek će podsećati  na radost detinjstva i poklona koje očekujete. Mirišljava sveća , sa mirisom cimeta, na klub stočiću HUB  i novogodišnji ukrasi poput patuljaka ili deda mrazića na zidnoj polici HUD učiniće da vaš dom odiše toplinom i pozitivnom energijom.

Ako želite više svetla dodajte i lampione dok za romantičnu atmosferu biće dovoljne samo sveće. Topli čaj ili čokolada, možda čak i kuvano vino biće vam sasvim dovoljni da odmor započnete u vašem ušuškanom i sređenom kutku. Nek Vam Nova godina počne u osećaju udobnosti i prisećanju na lepe momente koje ste tokom godine proživeli.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Promocija knjige “Putovanje kroz ljubav” Ivane Tomić Blečić, Gradski Magazin

Promocija knjige “Putovanje kroz ljubav” Ivane Tomić Blečić

U Akademiji 28 održana je promocija druge knjige Ivane Tomić Blečić –“Putovanje kroz ljubav”. Autorka …

, Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji, Gradski Magazin

Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji

Lepa Brena i Zdravko Čolić nastupaju u hotelu Grand Kopaonik na Music Week festivalu Sunčani …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin