, Praznična dekoracija u mom domu, Gradski Magazin

Praznična dekoracija u mom domu

Početak decembra znači samo jedno – da je konačno došlo vreme za novogodišnju čaroliju u domu. Jelka, ukrasi, lampice, sve je tu, ali kao i svake godine, pre samog ukrašavanja, generalno čišćenje doma je moje pravilo.

Bez obzira na to koliko jedva čekam da svaki novogodišnji ukras postavim na svoje mesto i da prostor oplemenim prazničnom dekoracijom, usisavanje i brisanje podova za mene predstavlja „temelj“ od kog krećem. Bez obzira što ova aktivnost može zvučati dosadno i zamarajuće, verujte mi, sa novim usisivačem koji sam nedavno kupila, ceo proces postaje i više nego zabavan. , Praznična dekoracija u mom domu, Gradski Magazin

Moj novi omiljeni kućni prijatelj je baš on – Samsung Bespoke Jet usisivač koji štedi vreme, ali i energiju. Za početak, moram da naglasim da je lagan i jednostavan za rukovanje – bežičan, uređaj od 1,44kg, što ga čini 24 posto lakšim od ostalih usisivača, sa snažnim digitalnim inverterskim motorom od 210 W usisne snage, sređuje ceo dom samo u jednom krugu. Ja podesim snagu na maksimum, „do daske“ pojačam muziku i uživam u ovoj, od skoro omiljenoj, kućnoj aktivnosti.

Takođe, pored funkcionalnosti, kada kupite ovaj usisivač svima se možete pohvaliti uređajem koji poseduje Air Pulse tehnologiju zahvaljujući kojoj ovaj usisivač osigurava da sitna prašina i čestice ne pobegnu nazad u vaš dom. Njegov napredni sistem filtracije zadržava 99,99 posto sitne prašine, a napredni višeslojni sistem filtriranja radi i tokom usisavanja, pa možete biti sigurni da iz vašeg Bespoke Jet usisivača izlazi samo čist vazduh. Fenomenalno, zar ne?

Ipak, s obzirom na to da sa mnom u stanu živi i moj mali drug Paki, mnogi moji prijatelji su sumnjali u to da se Bespoke Jet ne može boriti i protiv dlaka zlatnog retrivera. Dokazala sam im suprotno! Tajna se krije u Pet dodatku koji predstavlja poseban nastavak ukoliko imate ljubimca. Svi su ostali bez teksta!

, Praznična dekoracija u mom domu, Gradski MagazinKada želim da prebrišem sve podove, dvostruki mokri jastučići koji se okreću 260 puta u minutu idealni su za tvrde podove i uklanjaju sve mikrobe. Obožavam to što poseduje ugrađeni rezervoar za vodu jer su lepljivi tragovi postali prošlost. I na kraju, ali ne najmanje važno, sa svojim fenomenalnim All-in-One Clean Station postoljem, Jet se automatski prazni i puni nakon svake upotrebe. Usisavanje nikada nije bilo lakše!

I, kada dom bude potpuno čist, vreme je za zabavu! Kao i svake godine, moje „zvanice“ za kićenje jelke su obaveštene o datumu ovog našeg svečanog događaja jer je svaki praznični trenutak lepši kada se podeli sa najmilijma, a kako je moj dom već potpuno spreman za ovo, „jedvačekanje“ novog dekorisanja za 2023. godinu je na maksimumu!

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin