, Praznično raspoloženje “pojačajte” fenomenalnim filmovima, Gradski Magazin

Praznično raspoloženje “pojačajte” fenomenalnim filmovima

Hladne, januarske večeri su idealno vreme kada treba da se utoplite i posvetite svom omiljenom hobiju – gledanju filmova. Uz praznično raspoloženje, ukusan topli napitak je svakako neizostavan. Ponovo je vreme za uživanje u kvalitetnom sadržaju koji možete pronaći samo na FilmBox kanalima.

Sredu „začinite“ fenomenalnom komedijom „Delikatnost“ u kojoj se lepa Natalija nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje sa Markusom, njenim radnikom. Odnos se vremenom produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega  do čega im je neobično stalo. Film će početi sa emitovanjem u 19:10h na kanalu FilmBox Extra. , Praznično raspoloženje “pojačajte” fenomenalnim filmovima, Gradski Magazin

Ako ste ljubitelj akcije i trilera, petak je odličan dan kada ćete od 21h moći da pogledate film „Stranac“ u kome agent FBI pokušava da locira materijalnog svedoka koji je umešan u strogo poverljivu istragu. Film će se prikazivati na kanalu FilmBox Premium.

Ukoliko subotnje veče provodite kod kuće, film „Odlazak“, koji ćete od 22:40h moći da ispratite na kanalu FilmBox Stars, je idealno rešenje za „dobar provod“. Jedan muškarac ostavlja suprugu, dok druga žena ostavlja svog muža. Putevi im se ubrzo ukrštaju, a na kraju zajedničkog putovanja očekuju ih ogromne promene.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Young Lions Srbija okuplja mlade kreativce – Podržavamo mlade, afirmišemo Srbiju

Srbija i ove godine traži nove mlade zvezde komunikacijske industrije – počinju prijave za takmičenje Young …

, Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani, Gradski Magazin

Položena vremenska kapsula u temelje budućeg RIVA shopping centra u Velikoj Plani

„Gradnjom RIVA shopping centra na više od 6.000 m2 i uključivanjem firmi iz Velike Plane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin