, Praznično raspoloženje “pojačajte” fenomenalnim filmovima, Gradski Magazin

Praznično raspoloženje “pojačajte” fenomenalnim filmovima

Hladne, januarske večeri su idealno vreme kada treba da se utoplite i posvetite svom omiljenom hobiju – gledanju filmova. Uz praznično raspoloženje, ukusan topli napitak je svakako neizostavan. Ponovo je vreme za uživanje u kvalitetnom sadržaju koji možete pronaći samo na FilmBox kanalima.

Sredu „začinite“ fenomenalnom komedijom „Delikatnost“ u kojoj se lepa Natalija nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje sa Markusom, njenim radnikom. Odnos se vremenom produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega  do čega im je neobično stalo. Film će početi sa emitovanjem u 19:10h na kanalu FilmBox Extra. , Praznično raspoloženje “pojačajte” fenomenalnim filmovima, Gradski Magazin

Ako ste ljubitelj akcije i trilera, petak je odličan dan kada ćete od 21h moći da pogledate film „Stranac“ u kome agent FBI pokušava da locira materijalnog svedoka koji je umešan u strogo poverljivu istragu. Film će se prikazivati na kanalu FilmBox Premium.

Ukoliko subotnje veče provodite kod kuće, film „Odlazak“, koji ćete od 22:40h moći da ispratite na kanalu FilmBox Stars, je idealno rešenje za „dobar provod“. Jedan muškarac ostavlja suprugu, dok druga žena ostavlja svog muža. Putevi im se ubrzo ukrštaju, a na kraju zajedničkog putovanja očekuju ih ogromne promene.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto, Gradski Magazin

Veštačka inteligencija je u modi, evo i zašto

Tehnologija se razvija iz dana u dan i pravi je izazov ići u korak sa …

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin