Uređenje predsoblja, Predsoblje kao prostor dobrodošlice, Gradski Magazin

Predsoblje kao prostor dobrodošlice

Predsoblje nije samo mesto gde se odlažu kaputi ili skida obuća – predsoblje je uvod u intimnost doma i mesto koje ostavlja prvi utisak o domu svima koji ga posete. Trudite se da maksimalno iskoristite prostor koji imate na raspolaganju njegovo uređenje, kako bi vam pored prijatne estetike pružilo i svu potrebnu funkcionalnost, a i kako biste ga lakše održavali da uvek bude uredno.

Krenite od odabira dekora koji bi trebalo nadovezati na stil već postojećeg nameštaja ukoliko predsoblje nije fizički odvojeno od ostatka doma. Pravi izbor je topli dekor artisan hrasta u kombinaciji sa crnim mat detaljima i stilizovanim crnim ručicama. U ovaj opis se uklapa predsoblje OLERON koje će učiniti da prvi suret sa enterijerom svakog doma bude efektan i prijatan. Ovaj model poseduje i skladno organizovan upotrebni prostor za odlaganje obuće, dok ogledalo donosi osećaj prostranosti.

Uređenje predsoblja, Predsoblje kao prostor dobrodošlice, Gradski Magazin
Predsoblje kao prostor dobrodošlice 4

Ukoliko imate dodatnog prostora, ili se predsoblje nadovezuje na dnevni boravak, odlično će se uklopiti i fotelja SALLY u sivom štofu. Pored nje možete kao praktični dodatak, ali i dekorativni element postaviti pleteni tabure u nekoj jarkoj boji, a kao dekoracija su uvek odličan izbor i podna lampa SANDRA i veštačko cveće u zlatnoj saksiji, ili saksiji sa zanimljivim šarama.

Elementi predsoblja SARDINIA odličan su odabir za kreiranje funkcionalnog prostora. Osmišljeni su tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje čitavog doma, od dnevne sobe, preko predsoblja, pa do spavaće sobe. Kombinovanjem ovih elemenata uspećete da maksimalno iskoristite prostor predsoblja koji će zadovoljiti potrebe svih ukućana. Veoma praktično rešenje je element predsoblja SARDINIA P2, uz koji možete kombinovati i komodu SARDINIA 2K1F.

Ogledalo je nezaobilazan element predsoblja, a pored praktične namene da proverite svoj izgled pred izlazak iz kuće, ima i funciju vizuelnog otvaranja prostora. Ambijent predsoblja možete kompletirati ogledalom SARDINIA OG ili elementom predsoblja SARDINIA OG CIV koji u svom sklopu ima i ogledalo i čiviluk.

Uređenje predsoblja, Predsoblje kao prostor dobrodošlice, Gradski Magazin
Predsoblje kao prostor dobrodošlice 5

Da biste izbegli nered i razbacanu obuću, dizajneri enterijera Forma Ideale kao rešenje predlažu element za predsoblje SARDINIA KOM, odnosno komodu za obuću sa klupom za sedenje, a umesto klupe sjajno rešenje za sedenje u predsoblju može biti i tabure LILI fi46 u cigla štofu.

Predsoblje bi trebalo da stvori upečatljiv prvi utisak i poželi dobrodošlicu svakome ko vas poseti, pa se potrudite da svima ostane u najlepšem sećanju. Police možete dodatno dekorisati cvećem ili nekom zanimljivom figurom. Postavite i detalje koji će utopliti ulaz u vaš dom, poput pletene korpe, taburea ili zanimljive prostirke.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost, Gradski Magazin

Odabir idealnog trpezarijskog stola – estetika, dimenzije i funkcionalnost

Kada razmišaljamo o odabiru dobrog trpezarijskog stola, postoji nekoliko faktora na koje bi trebalo da …

, Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra, Gradski Magazin

Noć muzičkog i vizuelnog spektakla uz Samsung Galaxy S24 Ultra

U srcu Beograda, 22. juna Luka Beograd postala je epicentar ljubitelja muzike, pretvorivši se u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin