Uređenje predsoblja, Predsoblje za savršenu dobrodošlicu, Gradski Magazin

Predsoblje za savršenu dobrodošlicu

U današnjem ubrzanom tempu života, predsoblje predstavlja našu oazu udobnosti i postaje mesto gde ulaskom u dom ostavljamo sve brige i stres. Zato ga ne treba posmatrati kao prolaznu tačku u domu, već posvetiti pažnju njegovom uređenju, kako bi bilo lep i prijatan ambijent. Potrudite se da vaše predsoblje uredite tako da poželi savršenu dobrodošlicu svakome ko vas poseti.

Najvažnije je da se skladištenje stvari u predsoblju organizuje na pravi način, bez obzira na to da li će vam u tome pomoći komadi nameštaja, kutije za odlaganje ili dodatak dekoracije, sve zavisi od sadržine samog prostora koji se uređuje.

Funkcionalnost je svakako na prvom mestu, a bilo da je predsoblje veće ili manje kvadrature, vrlo lako se može doći do efektno preuređenog prostora.

Predsoblje CAPITELLO, u kombinaciji artisan hrasta, crnog drvo dekora i crne mat folije, učiniće da prvi susret sa enterijerom svakog doma bude efektan i prijatan. Raspored upotrebnog prostora čini samo predsoblje interesantnim na prvi pogled, a tu su i zatvoreni i otvoreni deo za odlaganje obuće, kako bi se postigao funkcionalni i organizovani prostor.

Uređenje predsoblja, Predsoblje za savršenu dobrodošlicu, Gradski Magazin
Predsoblje za savršenu dobrodošlicu 4

Dekoracija će na sjajan način dodatno da oplemeni ambijent, a cveće je uvek dobar izbor. Vaš izbor može biti i veštačko cveće u saksiji ili u epruvetama. Zidni sat je takođe odličan detalj za sam ulazak u dom, kao i dekorativne sveće ili fenjer. Pletena korpica će uz dekorativni momenat biti i praktična za odlaganje raznih sitnica, a za udobnost pri obuvanju u predsoblju odličan je tabure TRAPEZ XL koji će svojom bojom i osvežiti sam prostor. Ne zaboravite ni antikliznu prostirku koja će doprineti lepom prvom utisku kada se zakorači u vaš dom.

Osmišljavanje prostora za praktično skladištenje cipela je jedan od najvećih izazova u dizajnu predsoblja. Komadi nameštaja koji imaju za cilj i uštedu prostora, ali su i izuzetno praktični, svakako su najbolji izbor.  

Idealni primer predstavljaju cipelari HUGO 23 i HUGO 24, izrađeni u više drvo dekora i u opciji sa ili bez ogledala. Takođe, u zavisnosti od potreba i dispozicije ostatka nameštaja u predsoblju, opcije cipelara su sa tri ili više celina za odlaganje obuće.

Kao dodatak u ovom ambijentu idealno je uklopiv čiviluk COMO u istom drvo dekoru, zajedno sa par pletenih taburea.

Kako bi upotpunili ambijent, možete dodati tepih ADRIA i par dekorativnih elemenata kao što je stona lampa ATMOSPHERA, zidni sat i veštačko cveće u saksiji.

Još jedan praktični komad nameštaja, gde su spojene četiri funkcije u jednom komadu, jeste predsoblje RIMINI. Izrađeno je od kombinacije dekora artisan hrasta i bele, dok sadrži zatvoreni deo za skladištenje obuće, mesto za sedenje ili ostavljanje stvari koje bi nam bile pri ruci, čiviluk i ogledalo.

Kao odlične dodatke predsoblju manje kvadrature dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu manji tepih ili prostirka, kao i kutija za odlaganje raznih sitnica ili časopisa. Na zid možete okačiti i ram sa zanimljivim natpisom ili motivišućom porukom.

Uređenje predsoblja, Predsoblje za savršenu dobrodošlicu, Gradski Magazin
Predsoblje za savršenu dobrodošlicu 5

Predsoblje kao mali, ali važan deo doma, može imati značajan uticaj na vaš svakodnevni život. Vodite se time da bude funkcionalno i praktično, kako biste odložili sve potrebne stvari, a dodatno ga oplemenite dekoracijom i sitnicama koje su korisne, a istovremeno doprinose da zrači toplinom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj, Gradski Magazin

Transformacija vaše kuhinje u elegantni kulinarski raj

Kada pristupamo uređenju kuhinje, važno je obratiti pažnju na svaki detalj. Od izbora nameštaja i …

, „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU , Gradski Magazin

„OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U HAJD PARKU 

OKS i brend Jaffa cakes najavili jubilarni 30. Olimpijski dan „OLIMPIJSKI DAN“ 1. JUNA U …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin