Predsoblje za savršenu dobrodošlicu, Gradski Magazin

Predsoblje za savršenu dobrodošlicu

U današnjem ubrzanom tempu života, predsoblje predstavlja našu oazu udobnosti i postaje mesto gde ulaskom u dom ostavljamo sve brige i stres. Zato ga ne treba posmatrati kao prolaznu tačku u domu, već posvetiti pažnju njegovom uređenju, kako bi bilo lep i prijatan ambijent. Potrudite se da vaše predsoblje uredite tako da poželi savršenu dobrodošlicu svakome ko vas poseti.

Najvažnije je da se skladištenje stvari u predsoblju organizuje na pravi način, bez obzira na to da li će vam u tome pomoći komadi nameštaja, kutije za odlaganje ili dodatak dekoracije, sve zavisi od sadržine samog prostora koji se uređuje.

Funkcionalnost je svakako na prvom mestu, a bilo da je predsoblje veće ili manje kvadrature, vrlo lako se može doći do efektno preuređenog prostora.

Predsoblje CAPITELLO, u kombinaciji artisan hrasta, crnog drvo dekora i crne mat folije, učiniće da prvi susret sa enterijerom svakog doma bude efektan i prijatan. Raspored upotrebnog prostora čini samo predsoblje interesantnim na prvi pogled, a tu su i zatvoreni i otvoreni deo za odlaganje obuće, kako bi se postigao funkcionalni i organizovani prostor.

Predsoblje za savršenu dobrodošlicu, Gradski Magazin

Dekoracija će na sjajan način dodatno da oplemeni ambijent, a cveće je uvek dobar izbor. Vaš izbor može biti i veštačko cveće u saksiji ili u epruvetama. Zidni sat je takođe odličan detalj za sam ulazak u dom, kao i dekorativne sveće ili fenjer. Pletena korpica će uz dekorativni momenat biti i praktična za odlaganje raznih sitnica, a za udobnost pri obuvanju u predsoblju odličan je tabure TRAPEZ XL koji će svojom bojom i osvežiti sam prostor. Ne zaboravite ni antikliznu prostirku koja će doprineti lepom prvom utisku kada se zakorači u vaš dom.

Osmišljavanje prostora za praktično skladištenje cipela je jedan od najvećih izazova u dizajnu predsoblja. Komadi nameštaja koji imaju za cilj i uštedu prostora, ali su i izuzetno praktični, svakako su najbolji izbor.  

Idealni primer predstavljaju cipelari HUGO 23 i HUGO 24, izrađeni u više drvo dekora i u opciji sa ili bez ogledala. Takođe, u zavisnosti od potreba i dispozicije ostatka nameštaja u predsoblju, opcije cipelara su sa tri ili više celina za odlaganje obuće.

Kao dodatak u ovom ambijentu idealno je uklopiv čiviluk COMO u istom drvo dekoru, zajedno sa par pletenih taburea.

Kako bi upotpunili ambijent, možete dodati tepih ADRIA i par dekorativnih elemenata kao što je stona lampa ATMOSPHERA, zidni sat i veštačko cveće u saksiji.

Još jedan praktični komad nameštaja, gde su spojene četiri funkcije u jednom komadu, jeste predsoblje RIMINI. Izrađeno je od kombinacije dekora artisan hrasta i bele, dok sadrži zatvoreni deo za skladištenje obuće, mesto za sedenje ili ostavljanje stvari koje bi nam bile pri ruci, čiviluk i ogledalo.

Kao odlične dodatke predsoblju manje kvadrature dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu manji tepih ili prostirka, kao i kutija za odlaganje raznih sitnica ili časopisa. Na zid možete okačiti i ram sa zanimljivim natpisom ili motivišućom porukom.

Predsoblje za savršenu dobrodošlicu, Gradski Magazin

Predsoblje kao mali, ali važan deo doma, može imati značajan uticaj na vaš svakodnevni život. Vodite se time da bude funkcionalno i praktično, kako biste odložili sve potrebne stvari, a dodatno ga oplemenite dekoracijom i sitnicama koje su korisne, a istovremeno doprinose da zrači toplinom.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

Filmske poslastice za tekuću nedelju, Gradski Magazin

Filmske poslastice za tekuću nedelju

Svet kinematografije nas konstantno podseća na svoju beskrajnu kreativnost i sposobnost da nas transportuje u …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin