Mikser, Predstava “Dogvil” izvedena još dva puta u Mikser hausu., Gradski Magazin

Predstava “Dogvil” izvedena još dva puta u Mikser hausu.

Predstava “Dogvil” reditelja Kokana Mladenovića i muzičara i producenta Marka Grubića biće zbog velikog interesovanja izvedena još dva puta u Beogradu – 21. i 22. januara u Mikser hausu

Od prvih sedam izvođenja čak šest je bilo rasprodato, počev od premijere 19. decembra u Mikser hausu, preko još dve beogradske predstave, do dve u Novom Sadu i po jedne u Inđiji i Kragujevcu. Narednih dana “Dogvil” gostuje 30. januara u Kruševačkom pozorištu, a 31. januara u Centru za kulturu Svilajnac. Turneja se nastavlja, najavili su organizatori. Ulaznice za nova beogradska izvođenja Dogvila mogu se kupiti na prodajnim mestima servisa Gigstix (Mikser haus, Vulkan knjižare, Korner šopovi) i onlajn, a cena je 1.000 dinara.

U Mikser hausu trenutno je u toku izložba “Dogvil: Idealni grad”. Glavnu postavku čine radovi studenata koji su odgovorili na zadatak “Budućnost grada – Budućnost Dogvila: kreiranje koncepta scene” na predmetu Budućnost grada, Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Prateći program čini projekcija svih radova koji su stigli na konkurs “Dogvil interakcija”. Izložba će biti otvorena do 24. januara.
“Dogvil” je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu.

Pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira režirao je Mladenović, a muziku kompozitora Grubića izvodi uživo grupa “Vrooom” u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni) i Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi). Glumac Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, koje su izabrane na audiciji. Koproducenti predstave su Mikser, SKC Novi Sad i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!, Gradski Magazin

Legenda otišla u legendu: Preminuo Petar Đorđević, poslednji beogradski samuraj!

LEGENDA OTIŠLA U LEGENDU – Petar Đorđević iznedrio je brojne uspešne sportiste, obučavao pripadnike specijalnih …

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”, Gradski Magazin

VIŠE OD 700 POSETILACA SAVLADALO “JELEN STAZU ODGOVORNE KONZUMACIJE”

Više od 700 posetilaca savladalo je “Jelen stazu odgovorne konzumacije” na upravo završenom JELEN LOVEFEST-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Gradski Magazin