Mikser, Predstava “Dogvil” izvedena još dva puta u Mikser hausu., Gradski Magazin

Predstava “Dogvil” izvedena još dva puta u Mikser hausu.

Predstava “Dogvil” reditelja Kokana Mladenovića i muzičara i producenta Marka Grubića biće zbog velikog interesovanja izvedena još dva puta u Beogradu – 21. i 22. januara u Mikser hausu

Od prvih sedam izvođenja čak šest je bilo rasprodato, počev od premijere 19. decembra u Mikser hausu, preko još dve beogradske predstave, do dve u Novom Sadu i po jedne u Inđiji i Kragujevcu. Narednih dana “Dogvil” gostuje 30. januara u Kruševačkom pozorištu, a 31. januara u Centru za kulturu Svilajnac. Turneja se nastavlja, najavili su organizatori. Ulaznice za nova beogradska izvođenja Dogvila mogu se kupiti na prodajnim mestima servisa Gigstix (Mikser haus, Vulkan knjižare, Korner šopovi) i onlajn, a cena je 1.000 dinara.

U Mikser hausu trenutno je u toku izložba “Dogvil: Idealni grad”. Glavnu postavku čine radovi studenata koji su odgovorili na zadatak “Budućnost grada – Budućnost Dogvila: kreiranje koncepta scene” na predmetu Budućnost grada, Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Prateći program čini projekcija svih radova koji su stigli na konkurs “Dogvil interakcija”. Izložba će biti otvorena do 24. januara.
“Dogvil” je scenski komad koji je pozorišna predstava koliko i koncert: na bini su tri muzičara, dve glumice i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno scenama na velikom platnu.

Pozorišnu adaptaciju scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira režirao je Mladenović, a muziku kompozitora Grubića izvodi uživo grupa “Vrooom” u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni) i Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi). Glumac Branislav Trifunović igra sve muške uloge u komadu, a ulogu Grejs i sve ostale ženske uloge igraju Milica Majstorović i Tamara Aleksić, koje su izabrane na audiciji. Koproducenti predstave su Mikser, SKC Novi Sad i Marko Grubić (Fast Forward). Partner predstave je KC Pančevo. Projekat je podržao Sokoj.

O Gradski Magazin

Proveri takođe

Imamo odgovor na pitanje svih pitanja: Šta jesti za ručak na poslu, a ne prekršiti nijedno pravilo, Gradski Magazin

Imamo odgovor na pitanje svih pitanja: Šta jesti za ručak na poslu, a ne prekršiti nijedno pravilo

„Šta ćemo danas za ručak?“ često bude pitanje koje se u kancelarijama pokrene daleko prevremena …

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja, Gradski Magazin

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

NLB Komercijalna banka, članica najveće regionalne finansijske grupacije NLB Grupe, izabrana je kao prva od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gradski Magazin