Preko 3500 mladenaca u Srbiji imalo dupli razlog za slavlje, Preko 3500 mladenaca u Srbiji imalo dupli razlog za slavlje, Gradski Magazin

Preko 3500 mladenaca u Srbiji imalo dupli razlog za slavlje

U okviru kampanje “Jelen za mladence” tokom proteklog perioda, Jelen pivo je na preko 3500 adresa mladenaca, dostavilo personalizovane gajbe piva i na taj način uveličalo slavlje parova koji su od početka godine stali na ludi kamen.

Prijave mladenaca su stizale iz cele Srbije, a pored oduševljenja gajbicama sa njihovim prezimenom, mladenci su prilikom dostave posebno isticali zadovoljstvo brzinom njihove dostave. U prilog tome govore i sjajni komentari, fotografije i postovi koje su u znak zahvalnosti, tokom kampanje, mladi parovi delili na društvenim mrežama. Zanimljivo je da su neki od njih, kako bi se osigurali da ne propuste isporuku poklon gajbica, za prijem zadužili i svekrve, kumove, tašte, dok su oni uživali na medenom mesecu.

Preko 3500 mladenaca u Srbiji imalo dupli razlog za slavlje, Preko 3500 mladenaca u Srbiji imalo dupli razlog za slavlje, Gradski Magazin
Preko 3500 mladenaca u Srbiji imalo dupli razlog za slavlje 3

Zaposleni u Apatinskoj pivari su i tokom ove aktivacije Jelen piva učestvovali u dostavi poklona na adrese novih bračnih parova, te su u samo jednom danu obradovali oko 100 domaćinstava u različitim gradovima i mestima širom zemlje.

Jelen je ovog leta, negujući tradiciju i porodične vrednosti, proslavljao najsrećnije trenutke sa mladencima, jer sam ulazak u brak predstavlja jedan od najlepših trenutaka u životu, koji zauvek ostaju u sećanju.

O Marija Nikolić

Proveri takođe

, NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA, Gradski Magazin

NIJEDNA ĆELIJA U ORGANIZMU NE MOŽE PRAVILNO DA FUKCIONIŠE BEZ DOVOLJNE KOLIČINE DHA

Vid, nervni sistem, kardiovaskularni sistem, imunski sistem – doslovno svaka ćelija u našem organizmu zavisi …

, Promocija MotorLanda u Vespa Baru, Gradski Magazin

Promocija MotorLanda u Vespa Baru

AK Kompresor organizovala je promociju MotorLanda u Vespa Baru, novog prodajnog salona i servisa za …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin