Admir Muratović, Preletač Admir Muratović preko leševa hoće na vlast u Sjenici!, Gradski Magazin

Preletač Admir Muratović preko leševa hoće na vlast u Sjenici!

Opozicija gazi preko leševa! Slučaj nastradalog gasterbajtera iz Holandije Sulje Džigala, koji je pre nekoliko dana tragično poginuo tako što je upao u otvor za lift zgrade u izgradnji, još nije dobio svoj zvaničan policijski epilog, a pripadnici opozicije u Sjenici, iskoristilu su ovu tragediju kako bi pokušali da diskredituju koalicionog partnera SNS-a u zlatiborskom okrugu, nepunih šest meseci pred lokalne izbore.


Umesto da Sjenica u miru sahrani svog sugrađanina i da policija do kraja rasvetli ovu tragičnu smrt, opozicionarske struje u Sjenici okrenule su pažnju javnosti na ličnu verziju odgovornih za slučaj Džigala. Opozicija je nesrećan slučaj stradanja Sulje Džigala pripisala predsedniku GG Bez Diskriminacije Aldinu Kurtoviću, koalicionom partneru Srpske Napredne Stranke koji je, između ostalog privrednik koji se bavi nabavkom građevinskog materijala, optuživši ga da je lično odgovoran za Džigalovu smrt.

Najpre je plasirana informacija da je Kurtović vlasnik zgrade i da je zbog neadekvatnog obezbeđenja zgrade u izgradnji, došlo do stradanja sjeničanina Sulje, iako je policija na licu mesta pozvala pravog vlasnika, koji je pristigao sa kompletnom dokumentacijom. Ne samo da je Kurtoviću pripisano vlasništvo zgrade, koja se inače gradi u javno – privatnom partnerstvu sa Opštinom Sjenica, čiji je vlasnik Husein Suljević, već mu je direktno stavljena meta na čelo kao lica odgovornog za smrt sjeničanina Džigala.

Šemsudin Toković, biznismen iz Sjenice, finansijer kampanja protiv koalicionih partnera SNS-a i članova Srpske napredne stranke, ovog puta otišao je u potpunu krajnost igrajući prljavu političku igru preko leševa sugrađana, kako bi diskreditovao sve one koji predstavljaju najopasnije takmace na predstojećim lokalnim izborima. Poznato je da pomenuti finansijer stoji iza niza napisa u medijima, ali i na društvenim mrežama o gotovo svim viđenijim SNS-ovim članovima u Sjenici, Novom Pazaru i Prijepolju, koristeći Admira Muratovića, koji je politički preletač.

Admir Muratović, Preletač Admir Muratović preko leševa hoće na vlast u Sjenici!, Gradski MagazinNaime, Muratović, koji je trenutno na mestu redovnog profesora na Fakultetu za islamske studije u Sjenici, svojevremeno je bio viđen za kandidata na mestu ambasadora Srbije u Kuvajtu, ali nije prošao bezbedonosne provere Srbije, ali ni proveru bezbedonosnih službi u Kuvajtu i okarakterisan je kao “bezbedonosno interesantno lice” u obe države. Kako bi skrenuo pažnju sa svog slučaja, Admir Muratović postao je zvanično “uzbunjivač” opoziciije i opozicioni alat za diskreditovanje SNS-ovih kandidata, članova i političkih partnera, koristeći lažne informacije, podmetanja i igre sa ljudskim životima, kojima nema kraja.

Na listi onih koje je Admir oblatio nalaze se i Bojan Trmčić, načelnik SUP-a u Sjenici, Alen Kukić, službenik BIA-e, Milovan Miličević, predsednik Sportskog saveza u Prijepolju i predsednik Pokreta Socijalista za zlatiborski okrug, zatim Rejan Kurtović, predsednik Skupštine Sjenica i potpredsednik SPP-a, koalicionog partnera SNS-a i SPS-a, Nermin Ljajić, direktor komunalnog preduzeća u Sjenici i član SNS-a, Nuradin Kurtović, većnik u sjeničkoj Skupštini, Danilo Femić, načelnik prijepoljske pogranične policije, Altan Hamidović, zamenik direktora sjeničkog Kliničkog centra i direktor Doma zdravlja Sjenica i mnogi drugi. Nakon što su pomenuti Muratovića dobili na sudu i tužili ga za uvredu časti, nije jasno zašto još uvek od Admira sud nije naplatio više od 300.000 dinara na ime odštete za pomenuta lica, iako su presude u korist oštećenih donete još pre nekoliko meseci.

Na meti opozicionog glasnogovornika Admira Muratovića našli su se i predstavnici sudske vlasti u ovom kraju, pa su tužbe podneli i Petko Pucarević, tužioc Osnovnog suda i sudija Almir Mašović, inače kandidat za predsednika Osnovnog suda u Sjenici. Međutim, u fokusu Muratovića trenutno su politički partneri SNS-a i najjači kandidati na predstojećim lokalnim izborima, kao što je Aldin Kurtović.

Pokušaj diskreditovanja se nastavlja, a kako tvrde izvori bliski Muratoviću, budžet za obaranje uticaja Srpske napredne stranke u zlatiborskom okrugu, preko domaćeg finansijera stiže iz stranih fondova, pa tako ni Admir nije zabrinut za broj izgubljenih tužbi na sudu, koje će pokriti njegovi šefovi.

Foto: Snews, Sandzaklive

 

O Dalibor

Proveri takođe

, BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024., Gradski Magazin

BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024.

Svečana dodela priznanja BALKAN BUSINESS WOMEN AWARDS 2024, održana je 13. maja, u hotelu Hyatt …

, Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!, Gradski Magazin

Đurovićeva vizija se ostvaruje: Vrnjačka Banja očekuje rekordan broj gostiju!

321 SRBIJA – Odlukom višečlanog stručnog žirija, prestižno godišnje priznanje Udruženja „3,2,1 Srbija“, projekta od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Gradski Magazin